Sponsoring

Sporter of topsporter? Ook dan zijn wij jouw partner voor het leven. Als topsporter wil je altijd optimaal presteren. Dat vergt natuurlijk iets extra’s van je lichaam. Want om iedere dag opnieuw een topprestatie neer te kunnen zetten, is het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen essentieel. Voedingssupplementen kunnen dan, ter aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding, voor jou als (top)sporter belangrijk zijn. Wij zijn New Care Supplements en wij zijn er voor alle sporters en topsporters. Met een breed aanbod aan dopinggekeurde voedingssupplementen die voldoen aan de richtlijnen van het NZVT, omdat alleen de zuiverste prestatie telt. Maak hieronder kennis met onze partners voor het leven in de topsport. Geen New Care Ambassadeur, maar wel topsporter? Kijk hier voor de mogelijkheden!

RKC Waalwijk – Voetbalclub Eredivisie

Aanvoerder Melle Meulensteen: ”Een wedstrijd kun je niet winnen door de juiste voeding, maar wel verliezen. Wij eten heel bewust, want als professionele sporters is het belangrijk dat alles klopt tot in de puntjes. Dankzij het advies en de producten van New Care kunnen wij onze vitaminen en mineralen op een onbezorgde manier aanvullen.”


Marathon schaatsploeg New Care Supplements – Ormer ICT

Het is geweldig dat New Care Supplements hoofdsponsor is en de jonge ploeg voorziet van voedingsadviezen en voedingssupplementen. Hier valt namelijk nog veel te leren.


Nadine Broerse – Atletiek

”Super blij met de supplementen van New Care. Ze geven mij nét dat beetje extra om topprestaties te leveren. Zeker nu ik ook zwanger ben!”


Niki van Sprang – Roeien

Het gaat een seizoen worden waarin alle details cruciaal zijn en daarom ben ik erg blij met de steun van New Care, omdat ik ervan overtuigd ben dat goede supplementen een van die details zijn die absoluut moeten kloppen!


Marije van Hunenstijn – Atletiek

Na Tokyo 2021 is Parijs 2024 het absolute doel. Dan kan New Care niet ontbreken.


Tim de Vries – Handbiker

Geloof in je eigen kracht, dan volgt het resultaat vanzelf.


Mike Foppen – Atletiek

Voorheen kon mijn weerstand wel eens ondersteuning gebruiken. Dit hield mij een aantal belangrijke trainingen aan de kant. Met de supplementen van New Care blijf ik fris en fit, zodat ik elke dag het maximale uit mezelf kan halen.


Maaike Brandwagt – Wielrennen

Door de supplementen van New Care blijf ik fit en kan ik optimaal herstellen na zware trainingen en wedstrijden. De producten van New Care zijn NZVT gekeurd en dus doping vrij, wat voor mij erg belangrijk is.


Michael Korrel – Judo

Met dank aan New Care Supplements kan ik gebruik maken van de juiste aanvullende suppletie die een belangrijke ondersteuning geeft voor uitzonderlijke prestaties en optimaal herstel.


Sanne in ’t Hof – Schaatsen

De supplementen van New Care geven mij zekerheid dat ik geteste producten binnenkrijg om maximaal te presteren. Niets aan het toeval overlaten! Ik ben super blij met de supplementen van New Care, ik merk dat ik beter uit mijn duurtrainingen kom en sneller herstel. Op naar Milaan 2026.


René Smaal – Karate

Plezier leidt tot succes, succes tot zelfvertrouwen. Met de juiste suppletie schop ik het verder.


Jur Spijkers – Judo

New Care helpt mij om optimaal te presteren.


Ivy van den Heuvel – Personal Trainer

Mijn gezondheid, zowel mentaal als fysiek, is erg belangrijk voor mijn werk. Daarom probeer ik met een gezonde levensstijl, aangevuld met de juiste voedingssupplementen, zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen.


Agy Sardari – MMA vechter

Je lichaam is de grootste investering van je leven. Goede zorg en voeding voor je lichaam is direct gelinkt aan prestaties. Naast mijn gezonde eetpatroon en levensstijl, wil ik natuurlijk ondersteund worden met de beste supplementen die er zijn. Daarom kies ik voor New Care Supplements.


Jacobine Klerx – Basketbal

Voeding speelt in combinatie met mijn topsport al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Mede dankzij de voedingssupplementen van New Care kan ik optimaal presteren en mijn lichaam geven wat het nodig heeft om mijn dromen te verwezenlijken.


Samantha van Lokven – Karate

”Practice like you have never won. Perform like you have never lost.” Mede dankzij de supplementen van New Care haal ik iedere training en wedstrijd het maximale uit mezelf.


Janna Doumpas – Atletiek

Met de steun van mijn ouders, coach, trainingsgroep en New Care Supplements zijn alle voorwaarden aanwezig om goed te kunnen presteren op trainingen en wedstrijden!


Eva Bastmeijer – Atletiek

Take care of your body. Mede dankzij New Care kan ik letterlijk en figuurlijk meters maken, op de baan en daar buiten!


Yara Kastelijn – Wielrennen

Een wedstrijd kun je niet winnen door de juiste voeding, maar wel verliezen. Ik eet heel bewust, want als professioneel sporter is het belangrijk dat alles klopt tot in de puntjes. Dankzij het advies en de producten van New Care kan ik mijn vitaminen en mineralen op een onbezorgde manier aanvullen.


Eva Hovenkamp – Atletiek

Alle supplementen dragen met trots een NZVT keurmerk en daarom vertrouw ik op New Care.


Julia Samuelsson – Atletiek

The supplements of New Care help me to stay fit and healthy all year long!


KMC MTB Racing Team

WE ARE ONE TEAM – TOGETHER WE ARE ON A MISSION


Elisa Dul – Schaatsster

First we eat, then we do everything else. De dopingvrije supplementen van New Care zijn voor mij een erg belangrijke aanvulling om elke dag weer het maximale uit mijzelf te halen om mijn grote droom uit te laten komen: meedoen aan de Olympische Spelen!


Sven Roes – Shorttrack

Mede dankzij New Care ben ik Nederlands kampioen shorttrack geworden!


Merel Smulders – BMX

Gezondheid staat voorop. Het topsport leven vergt veel van ons lichaam en daarvoor is het cruciaal dat we deze goed onderhouden. Samen met New Care zorg ik dat mijn lichaam in de beste conditie is voor mijn trainingen en wedstrijden!