Sponsoring

Sporter of topsporter? Ook dan zijn wij jouw partner voor het leven. Als topsporter wil je altijd optimaal presteren. Dat vergt natuurlijk iets extra’s van je lichaam. Want om iedere dag opnieuw een topprestatie neer te kunnen zetten, is het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen essentieel. Voedingssupplementen kunnen dan, ter aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding, voor jou als (top)sporter belangrijk zijn. Wij zijn New Care Supplements en wij zijn er voor alle sporters en topsporters. Met een breed aanbod aan dopinggekeurde voedingssupplementen die voldoen aan de richtlijnen van het NZVT, omdat alleen de zuiverste prestatie telt. Maak hieronder kennis met onze partners voor het leven in de topsport. Geen New Care Ambassadeur, maar wel topsporter? Kijk hier voor de mogelijkheden!

RKC Waalwijk – Voetbalclub Eredivisie

Aanvoerder Melle Meulensteen: ”Een wedstrijd kun je niet winnen door de juiste voeding, maar wel verliezen. Wij eten heel bewust, want als professionele sporters is het belangrijk dat alles klopt tot in de puntjes. Dankzij het advies en de producten van New Care kunnen wij onze vitaminen en mineralen op een onbezorgde manier aanvullen.”


Marathon schaatsploeg New Care Supplements – Ormer ICT

Het is geweldig dat New Care Supplements hoofdsponsor is en de jonge ploeg voorziet van voedingsadviezen en voedingssupplementen. Hier valt namelijk nog veel te leren.


Nadine Broerse – Atletiek

”Super blij met de supplementen van New Care. Ze geven mij nét dat beetje extra om topprestaties te leveren. Zeker nu ik ook zwanger ben!”


Roy Meyer – Judo

De supplementen van New Care helpen mij aan net dat stukje extra weerstand en de verbetering waar ik als topsporter geen genoeg van kan hebben.


Niki van Sprang – Roeien

Het gaat een seizoen worden waarin alle details cruciaal zijn en daarom ben ik erg blij met de steun van New Care, omdat ik ervan overtuigd ben dat goede supplementen een van die details zijn die absoluut moeten kloppen!


Marije van Hunenstijn – Atletiek

Na Tokyo 2021 is Parijs 2024 het absolute doel. Dan kan New Care niet ontbreken.


Tim de Vries – Handbiker

Geloof in je eigen kracht, dan volgt het resultaat vanzelf.


Mike Foppen – Atletiek

Voorheen kon mijn weerstand wel eens ondersteuning gebruiken. Dit hield mij een aantal belangrijke trainingen aan de kant. Met de supplementen van New Care blijf ik fris en fit, zodat ik elke dag het maximale uit mezelf kan halen.


Maaike Brandwagt – Wielrennen

Door de supplementen van New Care blijf ik fit en kan ik optimaal herstellen na zware trainingen en wedstrijden. De producten van New Care zijn NZVT gekeurd en dus doping vrij, wat voor mij erg belangrijk is.


Michael Korrel – Judo

Met dank aan New Care Supplements kan ik gebruik maken van de juiste aanvullende suppletie die een belangrijke ondersteuning geeft voor uitzonderlijke prestaties en optimaal herstel.


Jonathan Mutebwa – Atletiek

Met de supplementen van New Care kan ik me ontwikkelen en sta ik iedere training fit aan de start.


René Smaal – Karate

Plezier leidt tot succes, succes tot zelfvertrouwen. Met de juiste suppletie schop ik het verder.


Jur Spijkers – Judo

New Care helpt mij om optimaal te presteren.


Demi van den Wildenberg – Atletiek

Mede dankzij New Care begin ik super fit aan elke training en ben ik binnen no-time weer hersteld! New Care takes care of me.


Lieke van Wijk – Hockeyster

Het Nederlands team halen en deel uitmaken van de Olympische selectie; Er is veel te winnen met voedingssupplementen.


Ivy van den Heuvel – Personal Trainer

Mijn gezondheid, zowel mentaal als fysiek, is erg belangrijk voor mijn werk. Daarom probeer ik met een gezonde levensstijl, aangevuld met de juiste voedingssupplementen, zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen.


Agy Sardari – MMA vechter

Je lichaam is de grootste investering van je leven. Goede zorg en voeding voor je lichaam is direct gelinkt aan prestaties. Naast mijn gezonde eetpatroon en levensstijl, wil ik natuurlijk ondersteund worden met de beste supplementen die er zijn. Daarom kies ik voor New Care Supplements.


Danaïd Prinsen – Atletiek

Als topsporter streef ik er naar om te zorgen dat alles top is; de trainingen, mijn omgeving, medische verzorging en mijn voeding. Ik ben dan ook heel blij dat New Care Supplements samen met mij dit plaatje compleet wil maken.


Maureen Ellsworth – Atletiek

Stay healthy, stay safe, stay focused.


Nout Wardenburg – Meerkamp

De meerkamp is een strijd tegen jezelf, bij elk onderdeel. Mede door de ondersteuning van New Care sta ik bij elk onderdeel fit en sterk aan de start om deze strijd aan te gaan.


Jacobine Klerx – Basketbal

Voeding speelt in combinatie met mijn topsport al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Mede dankzij de voedingssupplementen van New Care kan ik optimaal presteren en mijn lichaam geven wat het nodig heeft om mijn dromen te verwezenlijken.


Samantha van Lokven – Karate

”Practice like you have never won. Perform like you have never lost.” Mede dankzij de supplementen van New Care haal ik iedere training en wedstrijd het maximale uit mezelf.


Janna Doumpas – Atletiek

Met de steun van mijn ouders, coach, trainingsgroep en New Care Supplements zijn alle voorwaarden aanwezig om goed te kunnen presteren op trainingen en wedstrijden!


Eva Bastmeijer – Atletiek

Take care of your body. Mede dankzij New Care kan ik letterlijk en figuurlijk meters maken, op de baan en daar buiten!


Yara Kastelijn – Wielrennen

Een wedstrijd kun je niet winnen door de juiste voeding, maar wel verliezen. Ik eet heel bewust, want als professioneel sporter is het belangrijk dat alles klopt tot in de puntjes. Dankzij het advies en de producten van New Care kan ik mijn vitaminen en mineralen op een onbezorgde manier aanvullen.


Juul Franssen – Judo

Gezonde sportvoeding en suppletie zijn voor mij essentieel voor het leveren van topprestaties. Ik gebruik de producten van New Care om mijn lichaam, spieren en gewrichten optimaal te ondersteunen.


Eva Hovenkamp – Atletiek

Alle supplementen dragen met trots een NZVT keurmerk en daarom vertrouw ik op New Care.


Julia Samuelsson – Atletiek

The supplements of New Care help me to stay fit and healthy all year long!


Raymond Baptist – Personal Trainer

Een fit lichaam wordt voor 80% bepaald door wat je eet en drinkt. Voor mensen die veel van hun lichaam vragen, kunnen voedingssupplementen een belangrijke aanvulling zijn. Daarom adviseer ik als personal trainer de producten van New Care Supplements.


Elisa Dul – Schaatsster

First we eat, then we do everything else. De dopingvrije supplementen van New Care zijn voor mij een erg belangrijke aanvulling om elke dag weer het maximale uit mijzelf te halen om mijn grote droom uit te laten komen: meedoen aan de Olympische Spelen!


Wouter Poleij – Karten

New Care maakt het mede mogelijk om mijn passie uit te voeren. Mensen die in mij geloven en die ik ontzettend dankbaar ben.


Sven Roes – Shorttrack

Mede dankzij New Care ben ik Nederlands kampioen shorttrack geworden!


Merel Smulders – BMX

Gezondheid staat voorop. Het topsport leven vergt veel van ons lichaam en daarvoor is het cruciaal dat we deze goed onderhouden. Samen met New Care zorg ik dat mijn lichaam in de beste conditie is voor mijn trainingen en wedstrijden!


Laura Smulders – BMX

Alleen het beste is goed genoeg! Dus ben ik erg blij met de samenwerking met New Care, zodat ik het maximale uit mijn lichaam kan halen tijdens alle trainingen en wedstrijden!