Kwaliteit en zuiverheid

Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze voedingssupplementen voor topsporters voldoen aan de normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. De zuiverheid van deze supplementen wordt onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiermee bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit en zuiverheid. Zo kun jij je als topsporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: het leveren van topprestaties.

Afbeelding

Het NZVT

Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties en producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijg je de grootst mogelijke zekerheid dat de voedingssupplementen die je gebruikt geen doping bevatten. Kijk voor meer informatie en alle goedgekeurde batches op www.nzvt.nl.

Doordat wij het NZVT logo op verpakkingen gebruiken, is direct aan de verpakking te zien welke voedingssupplementen de meeste zekerheid geven ten aanzien van zuiverheid.

Voor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen als je (top)sporter bent klik hier om ons boekje zuiver presteren te bekijken en het beste uit jezelf halen te bekijken of bel of mail ons en we sturen het toe.

T: 085 222 00 18
E: info@new-care.nl

De volgende voedingssupplementen van New Care kun je als topsporter met een gerust gevoel gebruiken:

23 producten
 1. Arnica gel
  eerste hulp, voor de huid
  Arnica gel

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Juist op de momenten dat je er niet bij nadenkt, overkomt het je. Voor kleine ongelukken in en om het huis is er New Care Arnica gel.


  Inhoud 100ml E
 2. B100 complex
  combinatie van B-vitaminen
  B100 complex

  B-vitaminen zijn wateroplosbaar en kunnen niet in het lichaam worden opgeslagen. Om gezond te blijven, is daarom telkens een nieuwe aanvoer van B-vitaminen uit voeding nodig. Soms volstaat de hoeveelheid B-vitaminen die het lichaam via de voeding binnenkrijgt niet. Ter aanvulling kan dan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 60 tabletten
 3. B6 B12 Foliumzuur
  in zuigtablet voor een goede opname
  B6 B12 Foliumzuur

  New Care heeft vitamine B6, B12 en foliumzuur samen in een zuigtablet ondergebracht. Dat is niet voor niets. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Om de maag te ontzien is B12 verpakt in een zuigtablet. Samen met foliumzuur en vitamine B6, omdat dit drietal elkaars invloed in het lichaam ondersteunt.


  Inhoud 60 zuigtabletten
 4. Bifido Lacto complex
  voorziet in je dagelijkse portie bacteriën
  Bifido Lacto complex

  New Care Bifido Lacto complex is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. 


  Inhoud 10/30 sachets
 5. C1000 T.R.
  ondersteunt het immuunsysteem
  C1000 T.R.

  Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding. Als aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 60/120 tabletten
 6. Calcium plus
  uitgebreide botformule met calcium, magnesium en vitamine D
  Calcium plus

  Bot is levend weefsel. Het wordt dan ook constant opgebouwd en afgebroken. Eén keer in de twee jaar is een skelet zelfs compleet vernieuwd. Tot het 30ste levensjaar blijven botten op maximale sterkte. Daarna kan het verstandig zijn om de botten te gaan verzorgen. Dat kan met Calcium plus, de uitgebreide botformule van New Care.


  Inhoud 60 tabletten
 7. Creatine
  stimuleert de spiergroei bij explosieve krachtinspanningen
  Creatine

  New Care Creatine is speciaal samengesteld om te voorzien in de verhoogde behoefte bij sportprestaties.


  Inhoud 350 gram
 8. D3 75mcg
  in kokosolie voor een goede opname, hooggedoseerde formule
  D3 75mcg

  Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.


  Inhoud 100 capsules
 9. Energie
  met vitamine B12 dat de natuurlijke energie in het lichaam activeert
  Energie

  New Care Energie bevat een geconcentreerde mix van kruiden samen met vitamine B12. Het kan goed worden gebruikt tijdens het sporten, op het werk of tijdens het auto rijden. 


  Inhoud 60 capsules
 10. Erwten proteïne
  dagelijkse portie eiwitten, plantaardige formule
  Erwten proteïne

  Het lichaam bestaat voor ongeveer 15 procent uit eiwitten. Eiwitten worden aangevoerd via de dagelijkse voeding. Tijdens de spijsvertering worden eiwitten afgebroken tot afzonderlijke aminozuren. Uit deze losse puzzelstukjes stelt het lichaam zelf weer menselijk eiwit samen. Het aantal aminozuren en de volgorde van rangschikking bepalen de uiteindelijke vorm en functie van het eiwit. De dagelijkse voeding kan heel eenvoudig worden aangevuld met eiwitten uit New Care Erwten proteïne.


  Inhoud 400 gram
 11. Gewricht
  goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten (mangaan)
  Gewricht

  New Care Gewricht is een combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Glucosamine wordt gewonnen uit het pantser van schaal- en schelpdieren. Glucosamine en chondroïtine komen van nature in ons lichaam voor. MSM is een organisch gebonden zwavel dat voorkomt in alle levende organismen. 


  Inhoud 60/120 tabletten
 12. Inuline
  voorziet in je dagelijkse portie voedingsvezels
  Inuline

  Inuline komt in onze voeding onder andere voor in banaan, cichorei, artisjok, pastinaak, paardenbloem, zoete aardappel, ui, prei en knoflook. New Care Inuline is afkomstig van het extract van cichorei en levert minimaal 90% inuline.


  Inhoud 250 gram
 13. L-Glutamine

  Met New Care L-Glutamine is het door de doseervorm in poedervorm gemakkelijk om een voldoende hoeveelheid te doseren. New Care L-Glutamine bevat uitsluitend de natuurlijke, vrije vorm van het aminozuur, is vrij van toevoegingen en ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.


  Inhoud 250 gram
 14. Magnesium
  goed voor de spieren en ondersteunt het energieniveau
  Magnesium

  Magnesium bestaat in meerdere vormen. Iedere vorm van magnesium heeft zo zijn eigen invloed in het lichaam. Het is dus belangrijk dat je voor de juiste vorm kiest, afhankelijk van je gezondheidswens.


  Inhoud 60/120 capsules
 15. Magnesium olie
  ontspannend voor gevoelige, vermoeide, stijve, stramme spieren
  Magnesium olie

  New Care Magnesium olie is een geconcentreerde, vloeibare vorm van magnesium chloride, opgelost in water. Het heeft een olieachtige structuur en wordt direct via de huid opgenomen. 


  Inhoud 100ml
 16. Magnesium sticks
  ondersteunt het energieniveau bij vermoeidheid, goed voor de spieren en het zenuwstelsel
  Magnesium sticks

  New Care Magnesium sticks zijn makkelijk mee te nemen en kunnen direct in de mond zonder water worden ingenomen. Heel handig tijdens het sporten of als je onderweg bent bijvoorbeeld. 1 stick levert een goede dosering van 225mg elementair magnesium. 


  Inhoud 30 sticks
 17. Multi
  dagelijkse aanvulling
  Multi

  New Care Multi is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. Eenvoudig in gebruik, want er is maar één tablet per dag nodig.


  Inhoud 30/60/120 tabletten
 18. Q10 50mg & kokosolie
  aangevuld met goede vetten uit kokosolie
  Q10 50mg & kokosolie

  New Care Q10 50mg & kokosolie is een Q10 formule aangevuld met goede vetten uit kokosolie.


  Inhoud 60/150 capsules
 19. Rijst proteïne
  dagelijkse portie eiwitten, plantaardige formule
  Rijst proteïne

  Het lichaam bestaat voor ongeveer 15 procent uit eiwitten. Eiwitten worden aangevoerd via de dagelijkse voeding. Tijdens de spijsvertering worden eiwitten afgebroken tot afzonderlijke aminozuren. Uit deze losse puzzelstukjes stelt het lichaam zelf weer menselijk eiwit samen. Het aantal aminozuren en de volgorde van rangschikking bepalen de uiteindelijke vorm en functie van het eiwit. De dagelijkse voeding kan heel eenvoudig worden aangevuld met eiwitten uit New Care Rijst proteïne.


  Inhoud 400/1.000 gram
 20. Vetzuren balans
  zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie
  Vetzuren balans

  New Care Vetzuren balans is een combinatie van zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie. 


  Inhoud 60 capsules
 21. Visolie
  omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart
  Visolie

  Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor je lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu. Dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart. Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven.


  Inhoud 60/120 capsules
 22. Zink
  belangrijk voor de huid en het immuunsysteem
  Zink

  Zink is een mineraal dat bijna overal in het lichaam kan worden aangetroffen. Het staat niet voor niets te boek als ‘supermineraal’. Zo is zink belangrijk voor het immuunsysteem, voor haar, huid en nagels en voor het behoud van sterke botten. Zink is ook betrokken bij het vitamine A metabolisme en komt relatief veel voor in onze ogen. Hiermee is zink belangrijk voor het gezichtsvermogen. Daarnaast is het goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Zink is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid en voortplanting. Tevens heeft het invloed als antioxidant. Met Zink van New Care kan de gezondheid over een brede linie worden ondersteund.


  Inhoud 90 tabletten
 23. Zuurvrije C1000
  ondersteunt het immuunsysteem, vriendelijk voor maag en darmen
  Zuurvrije C1000

  Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte is de mens dus aangewezen op de voeding. Ter aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 30/60 tabletten