23 november 2020

NIEUW: New Care Collageen complex

Collageen komt uit het Grieks en betekent samenbinden. Collageenvezels zorgen voor structuur, stevigheid, onderlinge samenhang en elasticiteit. Ze maken deel uit van diverse typen steunweefsels zoals huid, kraakbeen en botten. De meest voorkomende vorm in het lichaam is collageen type I. Dit komt onder andere voor in de huid en in pezen, banden en botweefsel. Kraakbeen bestaat voornamelijk uit collageen type II. Na je 25ste kan de productie van collageen bindweefsel in het lichaam veranderen.

New Care Collageen complex bevat het gepatenteerde eierschaalmembraan Ovomet® als bron van collageen type I in de ongedenatureerde (oorspronkelijke) vorm. Aan New Care Collageen complex is bovendien collageen type II uit kippenkraakbeen toegevoegd (UC-II®). Ook hier gaat het om de intacte, ongedenatureerde vorm van collageen. New Care Collageen complex is aangevuld met vitamine C. Dat past goed in deze collageenformule, omdat vitamine C bijdraagt aan de normale collageenvorming wat de huid verstevigt en belangrijk is voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten. Daarnaast bevat het OPC (uit druivenpit), bromelaïne en boswellia extract.

Kijk hier voor meer informatie.