Zwanger worden, zwanger zijn

Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap ben je meer dan ooit bezig met je lichaam. Je investeert zo veel mogelijk in de gezondheid van jezelf en je kindje. De gezondheid van jou en je kindje staat voorop tijdens deze bijzondere periode in je leven. New Care Supplements heeft voedingssupplementen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

In de periode rondom je zwangerschap vinden veel veranderingen in je lichaam plaats. Er groeit nieuw leven in je buik en daarop past je lichaam zich aan. Naast een goede ontwikkeling van je kindje, is het belangrijk dat jij zelf ook in goede conditie blijft.

De behoefte aan vitaminen en mineralen neemt toe, omdat je kindje veel voedingsstoffen aan je lichaam onttrekt. Vitaminen en mineralen uit voeding zijn noodzakelijk voor de groei en ontwikkeling van je baby, maar ook voor een aangenaam verloop van je zwangerschap, voor een goede herstelperiode na de bevalling en in de periode dat je borstvoeding geeft.

Om te voorzien in de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen is in de eerste plaats een gevarieerde en evenwichtige voeding belangrijk. Dit zorgt voor een gezonde basis. Ter aanvulling kun je een voedingssupplement gebruiken.

Zwanger worden, zwanger zijn

Bekijk hier voor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap ons boekje “zwanger worden, zwanger zijn" of bel of mail ons en we sturen het toe.

T:   085 222 00 18
E:   info@new-care.nl

De volgende voedingssupplementen van New Care kun je, als je zwanger wilt worden of als je zwanger bent, met een gerust gevoel gebruiken:

11 producten
 1. Bifido Lacto complex
  voorziet in je dagelijkse portie bacteriën
  Bifido Lacto complex

  New Care Bifido Lacto complex is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. 


  Inhoud 10/30 sachets
 2. Bifido Lacto mama & kind
  dagelijkse portie bacteriën, speciaal voor je blije baby
  Bifido Lacto mama & kind

  Voor je blije baby neem je als moeder de laatste 8 weken van je zwangerschap een probioticum en geef je dit supplement tot de leeftijd van 2 jaar aan je kindje. 


  Inhoud 10/30 sachets
 3. D3 75mcg
  in kokosolie voor een goede opname, hooggedoseerde formule
  D3 75mcg

  Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.


  Inhoud 100 capsules
 4. D3 druppels oliebasis
  voor het behoud van sterke botten en tanden
  D3 druppels oliebasis

  Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.


  Inhoud 25ml
 5. D3 druppels waterbasis
  voor het behoud van sterke botten en tanden
  D3 druppels waterbasis

  Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.


  Inhoud 25ml
 6. Hamamelis plus zalf
  verzorging van de huid rond de anus, ook tijdens de zwangerschap of na de bevalling
  Hamamelis plus zalf

  Voor een goede bloedsomloop is het belangrijk om vaatwanden sterk en elastisch te houden. Met name tijdens de zwangerschap en na de bevalling kunnen aderen extra aandacht gebruiken omdat ze juist dan met meer druk te maken krijgen dan gebruikelijk.


  Inhoud 30ml
 7. Magnesium
  goed voor de spieren en ondersteunt het energieniveau
  Magnesium

  Magnesium bestaat in meerdere vormen. Iedere vorm van magnesium heeft zo zijn eigen invloed in het lichaam. Het is dus belangrijk dat je voor de juiste vorm kiest, afhankelijk van je gezondheidswens.


  Inhoud 60/120 capsules
 8. Multi mama
  dagelijkse aanvulling voor, tijdens en na de zwangerschap
  Multi mama

  Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook al voor de conceptie, op het moment dat een kinderwens bestaat, is het belangrijk dat voeding en leefstijl zo optimaal mogelijk zijn. Goede voeding en een gezonde leefstijl leveren immers een belangrijke bijdrage aan een gezonde start van je kindje.


  Inhoud 30/60 tabletten en 30/60 zuigtabletten
 9. Multi man
  dagelijkse aanvulling, afgestemd op de voedingsbehoefte van mannen
  Multi man

  New Care Multi man is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering afgestemd op de voedingsbehoefte van mannen.


  Inhoud 30/60 tabletten en 30/60 zuigtabletten
 10. Visolie
  omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart
  Visolie

  Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor je lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu. Dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart. Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven.


  Inhoud 60/120 capsules
 11. Zuurvrije C1000
  ondersteunt het immuunsysteem, vriendelijk voor maag en darmen
  Zuurvrije C1000

  Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte is de mens dus aangewezen op de voeding. Ter aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 30/60 tabletten