Zuiver presteren en het beste uit jezelf halen

extra ondersteuning met voedingssupplementen

Als topsporter of als je op een andere manier actief in het leven staat, ben je heel bewust met je lichaam bezig. Je wil immers iedere dag het beste uit jezelf halen. Hierin investeer je zoveel mogelijk, zodat je steeds opnieuw topprestaties kunt leveren. Een goede gezondheid, voldoende kracht en een goed uithoudings- en prestatievermogen zijn hierbij net zo belangrijk als de capaciteit om goed te herstellen van de inspanningen die je levert. New Care Supplements heeft voedingssupplementen ontwikkeld die hierin een aanvullende rol kunnen spelen.

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde en evenwichtige voeding helpt je beter presteren en zorgt voor sneller herstel. Uitgangspunt van New Care Supplements is niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voedingssupplementen kunnen extra ondersteuning geven.

Om je te helpen om optimaal te presteren, biedt New Care Supplements een assortiment voedingssupplementen aan, afgestemd op de behoefte van iedereen die met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur of voor het plezier en iedereen die op een andere manier een actief leven leidt.

Afbeelding

Kwaliteit en zuiverheid

Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze voedingssupplementen voor topsporters voldoen aan de normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. De zuiverheid van deze supplementen wordt onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiermee bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit en zuiverheid. Zo kun jij je als topsporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: het leveren van topprestaties.

Het NZVT

Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties en producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijg je de grootst mogelijke zekerheid dat de voedingssupplementen die je gebruikt geen doping bevatten.

Afbeelding

 

Doordat wij het NZVT logo op verpakkingen gebruiken, is direct aan de verpakking te zien welke voedingssupplementen de meeste zekerheid geven ten aanzien van zuiverheid.

Zuiver presteren


Bekijk hier
voor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen tijdens het sporten ons boekje “zuiver presteren en het beste uit jezelf halen" of bel of mail ons en we sturen het toe.

T:   085 222 00 18
E:   info@new-care.nl

 

Bekijk hier ons filmpje over sport.

 

Geen New Care Ambassadeur maar wel topsporter? Ga naar www.dutchmax.com en kijk voor de mogelijkheden!

De volgende voedingssupplementen van New Care kun je als topsporter met een gerust gevoel gebruiken:

16 producten
 1. B100 complex
  combinatie van B-vitaminen
  B100 complex

  B-vitaminen zijn wateroplosbaar en kunnen niet in het lichaam worden opgeslagen. Om gezond te blijven, is daarom telkens een nieuwe aanvoer van B-vitaminen uit voeding nodig. Soms volstaat de hoeveelheid B-vitaminen die het lichaam via de voeding binnenkrijgt niet. Ter aanvulling kan dan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 60 tabletten
 2. B6 B12 Foliumzuur
  in zuigtablet voor een goede opname
  B6 B12 Foliumzuur

  New Care heeft vitamine B6, B12 en foliumzuur samen in een zuigtablet ondergebracht. Dat is niet voor niets. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Om de maag te ontzien is B12 verpakt in een zuigtablet. Samen met foliumzuur en vitamine B6, omdat dit drietal elkaars invloed in het lichaam ondersteunt.


  Inhoud 60 zuigtabletten
 3. Bifido Lacto complex
  voorziet in je dagelijkse portie bacteriën
  Bifido Lacto complex

  New Care Bifido Lacto complex is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. 


  Inhoud 10/30 sachets
 4. C1000 T.R.
  ondersteunt het immuunsysteem
  C1000 T.R.

  Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding. Als aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 60/120 tabletten
 5. Calcium plus
  uitgebreide botformule met calcium, magnesium en vitamine D
  Calcium plus

  Bot is levend weefsel. Het wordt dan ook constant opgebouwd en afgebroken. Eén keer in de twee jaar is een skelet zelfs compleet vernieuwd. Tot het 30ste levensjaar blijven botten op maximale sterkte. Daarna kan het verstandig zijn om de botten te gaan verzorgen. Dat kan met Calcium plus, de uitgebreide botformule van New Care.


  Inhoud 60 tabletten
 6. Creatine
  stimuleert de spiergroei bij explosieve krachtinspanningen
  Creatine

  New Care Creatine is speciaal samengesteld om te voorzien in de verhoogde behoefte bij sportprestaties.


  Inhoud 350 gram
 7. D3 75mcg
  in kokosolie voor een goede opname, hooggedoseerde formule
  D3 75mcg

  Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.


  Inhoud 100 capsules
 8. Gewricht
  goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten (mangaan)
  Gewricht

  New Care Gewricht is een combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Glucosamine wordt gewonnen uit het pantser van schaal- en schelpdieren. Glucosamine en chondroïtine komen van nature in ons lichaam voor. MSM is een organisch gebonden zwavel dat voorkomt in alle levende organismen. 


  Inhoud 60/120 tabletten
 9. Inuline
  voorziet in je dagelijkse portie voedingsvezels
  Inuline

  Inuline komt in onze voeding onder andere voor in banaan, cichorei, artisjok, pastinaak, paardenbloem, zoete aardappel, ui, prei en knoflook. New Care Inuline is afkomstig van het extract van cichorei en levert minimaal 90% inuline.


  Inhoud 250 gram
 10. Magnesium
  goed voor de spieren en ondersteunt het energieniveau
  Magnesium

  Magnesium bestaat in meerdere vormen. Iedere vorm van magnesium heeft zo zijn eigen invloed in het lichaam. Het is dus belangrijk dat je voor de juiste vorm kiest, afhankelijk van je gezondheidswens.


  Inhoud 60/120 capsules
 11. Multi
  dagelijkse aanvulling
  Multi

  New Care Multi is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. Eenvoudig in gebruik, want er is maar één tablet per dag nodig.


  Inhoud 30/60/120 tabletten
 12. Q10 50mg & kokosolie
  aangevuld met goede vetten uit kokosolie
  Q10 50mg & kokosolie

  New Care Q10 50mg & kokosolie is een Q10 formule aangevuld met goede vetten uit kokosolie.


  Inhoud 60/150 capsules
 13. Vetzuren balans
  zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie
  Vetzuren balans

  New Care Vetzuren balans is een combinatie van zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie. 


  Inhoud 60 capsules
 14. Visolie
  omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart
  Visolie

  Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor je lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu. Dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart. Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven.


  Inhoud 60/120 capsules
 15. Zink
  belangrijk voor de huid en het immuunsysteem
  Zink

  Zink is een mineraal dat bijna overal in het lichaam kan worden aangetroffen. Het staat niet voor niets te boek als ‘supermineraal’. Zo is zink belangrijk voor het immuunsysteem, voor haar, huid en nagels en voor het behoud van sterke botten. Zink is ook betrokken bij het vitamine A metabolisme en komt relatief veel voor in onze ogen. Hiermee is zink belangrijk voor het gezichtsvermogen. Daarnaast is het goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Zink is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid en voortplanting. Tevens heeft het invloed als antioxidant. Met Zink van New Care kan de gezondheid over een brede linie worden ondersteund.


  Inhoud 90 tabletten
 16. Zuurvrije C1000
  ondersteunt het immuunsysteem, vriendelijk voor maag en darmen
  Zuurvrije C1000

  Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte is de mens dus aangewezen op de voeding. Ter aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 30/60 tabletten