Test jezelf | Testen en Quizzen

De 50+ FIT Test
Ouderen worden met deze FIT test bewust gemaakt van de gezondheidsvoordelen van supplementen. De FIT test is te vinden via:
http://supplementinfo.nl/50-fittest/.

De 50+ Test
Doe de 50+ test en krijg een persoonlijk advies over hoe u met voedingssupplementen zelf aan uw gezondheid kunt werken. Veel bezoekers op de 50+ beurs gingen u al voor en ontdekten de Schijf voor jouw lijf. 
http://supplementinfo.nl/50-vitamine-test.nl/

De Vitamine D Test
Met deze test krijg je een direct advies of extra inname van vitamine D voor jou wenselijk is. De vitamine D test is te vinden via:
http://supplementinfo.nl/vitamine-d-test/

De Schijf voor jouw lijf
Deze test laat zien hoe voedingssupplementen jou persoonlijk kunnen helpen om aan je gezondheid te werken. Hiervoor zijn vijftien persona’s uitgewerkt; van jong tot oud, allemaal afgestemd op verschillende situaties en behoeften. De Schijf voor jouw Lijf biedt een gericht advies, dat rekening houdt met jouw specifieke behoeften, omdat iedereen nu eenmaal anders is. Maak kennis met jouw persona op:
www.schijfvoorjouwlijf.nl.

De sporttest
Sta je vijf keer per week in de sportschool voor krachttraining of om af te vallen, ben je topsporter of meer een duursporter of teamplayer? De behoefte aan vitaminen en mineralen kan door intensief sporten hoger zijn. Het is daarom belangrijk om voldoende energie en belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat vereist specifieke voeding, eventueel aangevuld met voedingssupplementen. Voor elke sporter kan het voedingsadvies en het aanvullend advies voor het gebruik van voedingssupplementen anders zijn. De Sporttest geeft hierover duidelijkheid. De sporttest is te vinden via:
http://supplementinfo.nl/sporttest/

 

Afbeelding