Sporters

Als (top)sporter of als je op een andere manier actief in het leven staat, ben je heel bewust met je lichaam bezig. Je wil immers iedere dag het beste uit jezelf halen. Hierin investeer je zoveel mogelijk, zodat je steeds opnieuw topprestaties kunt leveren. Een goede gezondheid, voldoende kracht en een goed uithoudings- en prestatievermogen zijn hierbij net zo belangrijk als de capaciteit om goed te herstellen van de inspanningen die je levert.

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde en evenwichtige voeding helpt je beter presteren en zorgt voor sneller herstel. Voedingssupplementen kunnen extra ondersteuning geven. New Care Supplements biedt een assortiment voedingssupplementen aan, afgestemd op de behoeften van iedereen die met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur of voor het plezier en iedereen die op een andere manier een actief leven leidt.

Kwaliteit en zuiverheid
Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom zorgt New Care Supplements ervoor dat alle voedingssupplementen voor topsporters voldoen aan de normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. De zuiverheid van deze supplementen wordt onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiermee biedt New Care Supplements de hoogst mogelijke kwaliteit en zuiverheid. Zo kun jij je als topsporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: het leveren van topprestaties.