Sport of Topsport? Ook dan zijn wij jouw partner voor het leven. Als topsporter wil je altijd optimaal presteren. Dat vergt natuurlijk iets extra’s van je lichaam. Want om iedere dag opnieuw een topprestatie neer te kunnen zetten, is het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen essentieel. Voedingssupplementen kunnen dan, ter aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding, voor jou als (top)sporter belangrijk zijn. Wij zijn New Care Supplements en wij zijn er voor alle sporters en topsporters. Met een breed aanbod aan dopinggekeurde voedingssupplementen die voldoen aan de richtlijnen van het NZVT, omdat alleen de zuiverste prestatie telt. Maak hieronder kennis met onze partners voor het leven in de topsport.

Willem II Tilburg - Voetbalclub Eredivisie

Wij scoren met de voedingssupplementen van New Care!
Afbeelding

Marathon schaatsploeg New Care Supplements - Ormer ICT

Het is geweldig dat New Care Supplements hoofdsponsor is en de jonge ploeg voorziet van voedingsadviezen en voedingssupplementen. Hier valt namelijk nog veel te leren.
Afbeelding

Tilburg Trappers - IJshockey

De jongens werken overdag, trainen in de avond en spelen 2 wedstrijden in het weekend. Het is prachtig dat New Care Supplements een bijdrage levert aan een gezond en evenwichtig voedingspatroon van de selectie.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Jordens Peters - Aanvoerder Willem II Tilburg

Fitheid is voor mij als topsporter van essentieel belang om optimaal te presteren en mijn sportieve dromen na te jagen. De dopingvrije supplementen van New Care dragen bij aan mijn herstel en welzijn, zodat ik dagelijks het maximale uit mijn fysieke mogelijkheden kan halen om mezelf continu te blijven verbeteren.
Afbeelding

Roy Meyer - Judo

De supplementen van New Care helpen mij aan net dat stukje extra weerstand en de verbetering waar ik als topsporter geen genoeg van kan hebben.
Afbeelding

Niki van Sprang - Roeien

Het gaat een seizoen worden waarin alle details cruciaal zijn en daarom ben ik erg blij met de steun van New Care, omdat ik ervan overtuigd ben dat goede supplementen een van die details zijn die absoluut moeten kloppen!
Afbeelding

Tim de Vries - Handbiker

Geloof in je eigen kracht, dan volgt het resultaat vanzelf.
Afbeelding

Mike Foppen - Atletiek

Voorheen kon mijn weerstand wel eens ondersteuning gebruiken. Dit hield mij een aantal belangrijke trainingen aan de kant. Met de supplementen van New Care blijf ik fris en fit, zodat ik elke dag het maximale uit mezelf kan halen.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Judith Bosker - Atletiek

''If there is a recipe for success in life, it starts with picking the right ingredients.'' En voor het verwezenlijken van mijn dromen zijn de supplementen van New Care een onmisbaar ingrediënt!
Afbeelding

Maaike Brandwagt - Wielrennen

Door de supplementen van New Care blijf ik fit en kan ik optimaal herstellen na zware trainingen en wedstrijden. De producten van New Care zijn NZVT gekeurd en dus doping vrij, wat voor mij erg belangrijk is.
Afbeelding

Michael Korrel - Judo

Met dank aan New Care Supplements kan ik gebruik maken van de juiste aanvullende suppletie die een belangrijke ondersteuning geeft voor uitzonderlijke prestaties en optimaal herstel.
Afbeelding

Jonathan Mutebwa - Atletiek

Met de supplementen van New Care kan ik me ontwikkelen en sta ik iedere training fit aan de start.
Afbeelding

René Smaal - Karate

Plezier leidt tot succes, succes tot zelfvertrouwen. Met de juiste suppletie schop ik het verder.
Afbeelding

Jur Spijkers - Judo

New Care helpt mij om optimaal te presteren.
Afbeelding

Demi van den Wildenberg - Atletiek

Mede dankzij New Care begin ik super fit aan elke training en ben ik binnen no-time weer hersteld! New Care takes care of me.
Afbeelding

Lieke van Wijk - Hockeyster

Het Nederlands team halen en deel uitmaken van de Olympische selectie; Er is veel te winnen met voedingssupplementen.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Ivy van den Heuvel - Personal Trainer

Mijn gezondheid, zowel mentaal als fysiek, is erg belangrijk voor mijn werk. Het hebben van blessures kan ik niet gebruiken, waardoor ik er dan ook zelf zo goed mogelijk voor probeer te zorgen deze te tackelen met mijn gezonde levensstijl.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Agy Sardari - MMA vechter

Je lichaam is de grootste investering van je leven. Goede zorg en voeding voor je lichaam is direct gelinkt aan prestaties. Naast mijn gezonde eetpatroon en levensstijl, wil ik natuurlijk ondersteund worden met de beste supplementen die er zijn. Daarom kies ik voor New Care Supplements.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Carlijn Blekkink - Trampolinespringster

Met het trampolinespringen vraag ik zowel mentaal als fysiek veel van mezelf. Ik ben daarom heel blij met de steun van New Care Supplements, waardoor ik naar ongekende hoogtes zweef!
Lieke van Wijk - Hockeyster

Danaïd Prinsen - Atletiek

Als topsporter streef ik er naar om te zorgen dat alles top is; de trainingen, mijn omgeving, medische verzorging en mijn voeding. Ik ben dan ook heel blij dat New Care Supplements samen met mij dit plaatje compleet wil maken.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Sacha van Agt – Atletiek

Mede dankzij New Care kan ik elke dag met 100% energie op de atletiekbaan staan, hierdoor kan ik mijn grote droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen werkelijkheid gaan maken.
Afbeelding

Maureen Ellsworth - Atletiek

Stay healthy, stay safe, stay focused.
Afbeelding

Jeroen Remmé - Motorsport zijspanklasse

Samen met New Care wil ik optimaal presteren. Ze ondersteunen me om het beste uit mijn race-weekenden te halen.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Nout Wardenburg - Meerkamp

De meerkamp is een strijd tegen jezelf, bij elk onderdeel. Mede door de ondersteuning van New Care sta ik bij elk onderdeel fit en sterk aan de start om deze strijd aan te gaan.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Jacobine Klerx - Basketbal

Voeding speelt in combinatie met mijn topsport al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Mede dankzij de voedingssupplementen van New Care kan ik optimaal presteren en mijn lichaam geven wat het nodig heeft om mijn dromen te verwezenlijken.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Samantha van Lokven - Karate

''Practice like you have never won. Perform like you have never lost.'' Mede dankzij de supplementen van New Care haal ik iedere training en wedstrijd het maximale uit mezelf.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Janna Doumpas - Atletiek

Met de steun van mijn ouders, coach, trainingsgroep en New Care Supplements zijn alle voorwaarden aanwezig om goed te kunnen presteren op trainingen en wedstrijden!
Lieke van Wijk - Hockeyster

Eva Bastmeijer - Atletiek

Take care of your body. Mede dankzij New Care kan ik letterlijk en figuurlijk meters maken, op de baan en daar buiten!
Lieke van Wijk - Hockeyster

Marije van Hunenstijn - Atletiek

Om optimaal te kunnen presteren op grote toernooien gebruik ik ter ondersteuning de supplementen van New Care. Ze zijn een aanvulling op mijn voedingsschema en net een steuntje extra voor het herstellen van zware trainingen en wedstrijden. Dus waar ik ook heen vlieg ter wereld, voor een EK, WK of OS, New Care gaat met mij mee!
Afbeelding

Dewi Couvert - Zeilen

Om mijn doelen te bereiken moet ik fit zijn en fit blijven. New Care ondersteunt mij hierin!
Afbeelding

Yara Kastelijn - Wielrennen

Een wedstrijd kun je niet winnen door de juiste voeding, maar wel verliezen. Ik eet heel bewust, want als professioneel sporter is het belangrijk dat alles klopt tot in de puntjes. Dankzij het advies en de producten van New Care kan ik mijn vitaminen en mineralen op een onbezorgde manier aanvullen.
Afbeelding

Juul Franssen - Judo

Gezonde sportvoeding en suppletie zijn voor mij essentieel voor het leveren van topprestaties. Ik gebruik de producten van New Care om mijn lichaam, spieren en gewrichten optimaal te ondersteunen.
Afbeelding

Jamile Samuel - Atletiek

Om mijn doelen te bereiken zijn voedingssupplementen voor mij van groot belang. Daarom ben ik heel erg blij dat ik deel uitmaak van het New Care - team.
Afbeelding

Eva Hovenkamp - Atletiek

Alle supplementen dragen met trots een NZVT keurmerk en daarom vertrouw ik op New Care.
Afbeelding

Pepijn Smits - Open water zwemmen

Open water zwemmen brengt mij veel plezier. Mede dankzij New Care kan ik dagelijks bezig zijn met datgene wat ik het liefste doe.
Afbeelding

Esther Akihary - Atletiek

Vitaliteit is de emotionele, mentale en fysieke vrijheid om jezelf maximaal te kunnen ontplooien en daarmee de kwaliteit van je leven te vergroten. Ik geloof in de functionaliteit van voeding en de effecten daarvan op deze drie pijlers. Mede dankzij New Care krijgt mijn lichaam de juiste stoffen binnen om optimaal te kunnen presteren en dus de kwaliteit van mijn leven te vergroten.
Afbeelding

Ruben Slot - Triatlon

Bij topsport moet alles kloppen. De supplementen van New Care ondersteunen mij om fit te blijven, het hele jaar door.
Lieke van Wijk - Hockeyster

Maret Balkestein-Grothues - Volleybal

As an athlete I travel all around the world, play in different countries and my environment changes all the time. To perform day in day out, New Care Supplements makes sure I can give just that little extra push so I can give my 100% every day!
Afbeelding

Julia Samuelsson - Atletiek

The supplements of New Care help me to stay fit and healthy all year long!
Afbeelding

Raymond Baptist - Personal Trainer

Een fit lichaam wordt voor 80% bepaald door wat je eet en drinkt. Voor mensen die veel van hun lichaam vragen, kunnen voedingssupplementen een belangrijke aanvulling zijn. Daarom adviseer ik als personal trainer de producten van New Care Supplements.
Afbeelding

Elisa Dul - Schaatsster

First we eat, then we do everything else. De dopingvrije supplementen van New Care zijn voor mij een erg belangrijke aanvulling om elke dag weer het maximale uit mijzelf te halen om mijn grote droom uit te laten komen: meedoen aan de Olympische Spelen!
Lieke van Wijk - Hockeyster

Wouter Poleij - Karten

New Care maakt het mede mogelijk om mijn passie uit te voeren. Mensen die in mij geloven en die ik ontzettend dankbaar ben.
Afbeelding

Sven Roes - Shorttrack

Mede dankzij New Care ben ik Nederlands kampioen shorttrack geworden!
Afbeelding