Op iedere vraag over vitaliteit en het behoud van gezondheid een passend antwoord

Vitaal ouder worden

Wanneer je ouder wordt, verandert je lichaam. Ook ten aanzien van voeding vinden de nodige veranderingen plaats. Als je een dagje ouder wordt, is een evenwichtig en uitgebalanceerd voedingspatroon essentieel. Dat is voor iedereen belangrijk en voor senioren geldt dat natuurlijk ook. Voeding speelt immers een niet te verwaarlozen rol om op oudere leeftijd gezond en vitaal te blijven en je lichaam in goede conditie te houden. Uitgangspunt van New Care Supplements is dan ook niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Om te helpen om in het proces van veroudering gezond en vitaal te blijven en je conditie te behouden, hebben wij voedingssupplementen ontwikkeld die hierin een aanvullende rol kunnen spelen. Voedingssupplementen die specifiek zijn afgestemd op de veranderende behoeften die in deze fase kunnen ontstaan.

Voor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen en ouder worden klik hier om ons boekje gezond en vitaal blijven en een goede conditie behouden te downloaden of bel of mail ons en we sturen het toe.

T:   085 222 00 18
E:   info@new-care.nl

Onder meer de volgende voedingssupplementen van New Care kunnen een aanvullende rol spelen bij het ouder worden.