Speciaal
 1. Algenolie
  Algenolie
  vegetarische omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart
  Algenolie

  Vette vis is rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen die deze vetzuren bevatten. Algen zijn dus eigenlijk de leverancier van omega-3 voor vette vissen. Algenolie kan zelf ook dienen als bron van omega-3 vetzuren. 


  Inhoud 60 capsules
 2. Benen
  Benen
  met vitamine C voor soepele en elastische aderen
  Benen

  New Care Benen is een voedingssupplement op basis van druivenpit, muizendoorn en ginkgo biloba dat je benen van binnenuit in een goede conditie houdt. Het is een formule voor iedereen die wil genieten van fitte én mooie benen. Eén capsule bevat onder andere 40mg OPC. Dit is een bijzondere groep van plantaardige stoffen die wordt aangetroffen in druivenpitten. Net als het toegevoegde ginkgo biloba extract en muizendoorn helpt druivenpit bij het behoud van sterke vaatwanden. Dit heeft een gunstige invloed op de doorbloeding. Hierdoor blijven je benen ook na een dag vol inspanning fit en comfortabel aanvoelen. 


  Inhoud 60 capsules
 3. Beschermd & Vitaal
  Beschermd & Vitaal
  antioxidant, celbeschermend (curcuma en resveratrol)
  Beschermd & Vitaal

  Curcuma longa (geelwortel) dankt zijn invloed aan het in de wortel aanwezige curcumine, een geel pigment dat bestaat uit meerdere substanties samen aangeduid als curcuminoïden. Curcuminoïden hebben invloed als antioxidant voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Curcuma kan goed worden ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem, de lever, het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat en het spijsverteringsstelsel.


  Inhoud 60 tabletten
 4. Bifido Lacto capsule
  Bifido Lacto capsule
  voorziet in je dagelijkse portie bacteriën
  Bifido Lacto capsule

  New Care Bifido Lacto capsule is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. 


  Inhoud 60 capsules
 5. Bifido Lacto complex
  Bifido Lacto complex
  voorziet in je dagelijkse portie bacteriën
  Bifido Lacto complex

  New Care Bifido Lacto complex is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. 


  Inhoud 10/30 sachets
 6. Bifido Lacto mama & kind
  Bifido Lacto mama & kind
  dagelijkse portie bacteriën, speciaal voor je blije baby
  Bifido Lacto mama & kind

  Voor je blije baby neem je als moeder de laatste 8 weken van je zwangerschap een probioticum en geef je dit supplement tot de leeftijd van 2 jaar aan je kindje. 


  Inhoud 10/30 sachets
 7. Brandstof
  Brandstof
  geestelijke en extra lichamelijke energie bij vermoeidheid
  Brandstof

  New Care Brandstof is een formule op basis van foliumzuur, magnesium, vitamine B3, B6, B12 en vitamine C die speciaal is ontwikkeld voor mensen die zich lichamelijk vermoeid en futloos voelen en die daarnaast ook extra geestelijke energie kunnen gebruiken. 


  Inhoud 90 tabletten
 8. Cholesterol balans
  Cholesterol balans
  op basis van rode gistrijst
  Cholesterol balans

  New Care Cholesterol balans is een formule op basis van rode gistrijst. Een dagelijkse inname van 10mg monacoline K uit rode gistrijst (2 capsules) draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. 


  Inhoud 60/120 capsules
 9. Collageen complex
  Collageen complex
  bevat collageen type I en II
  Collageen complex

  Collageen komt uit het Grieks en betekent samenbinden. Collageenvezels zorgen voor structuur, stevigheid, onderlinge samenhang en elasticiteit. Collageenvezels maken deel uit van diverse typen steunweefsels zoals de huid, kraakbeen en botten. De meest voorkomende vorm in het menselijke lichaam is collageen type I. Dit komt onder andere voor in de huid en in pezen, banden en botweefsel. Kraakbeen bestaat voornamelijk uit collageen type II. Na het 25ste levensjaar kan de productie van collageen bindweefsel in het lichaam veranderen.


  Inhoud 60 capsules
 10. Cranberry plus
  Cranberry plus
  D-mannose, Saccharomyces boulardii, mierikswortel en oregano
  Cranberry plus

  New Care Cranberry plus is een formule van natuurlijke oorsprong op basis van Cranberry, D-mannose, Saccharomyces boulardii en de extracten van mierikswortel en oregano.


  Inhoud 30 tabletten
 11. Creatine
  Creatine
  stimuleert de spiergroei bij explosieve krachtinspanningen
  Creatine

  New Care Creatine is speciaal samengesteld om te voorzien in de verhoogde behoefte bij sportprestaties.


  Inhoud 350 gram
 12. Curcuma plus
  Curcuma plus
  met MSM, granaatappel, witte wilg, rhodiola, alpha-liponzuur, rozemarijn en zwarte peper
  Curcuma plus

  Curcuma longa (geelwortel) dankt zijn naam aan het in de wortel aanwezige curcumine, een geel pigment dat bestaat uit meerdere substanties samen aangeduid als curcuminoiden. 


  Inhoud 45/90 tabletten
 13. Energie
  Energie
  met vitamine B12 dat de natuurlijke energie in het lichaam activeert
  Energie

  New Care Energie bevat een geconcentreerde mix van kruiden samen met vitamine B12. Het kan goed worden gebruikt tijdens het sporten, op het werk of tijdens het auto rijden. 


  Inhoud 60 capsules
 14. Erwten proteïne
  Erwten proteïne
  dagelijkse portie eiwitten, plantaardige formule
  Erwten proteïne

  Het lichaam bestaat voor ongeveer 15 procent uit eiwitten. Eiwitten worden aangevoerd via de dagelijkse voeding. Tijdens de spijsvertering worden eiwitten afgebroken tot afzonderlijke aminozuren. Uit deze losse puzzelstukjes stelt het lichaam zelf weer menselijk eiwit samen. Het aantal aminozuren en de volgorde van rangschikking bepalen de uiteindelijke vorm en functie van het eiwit. De dagelijkse voeding kan heel eenvoudig worden aangevuld met eiwitten uit New Care Erwten proteïne.


  Inhoud 400 gram
 15. Haar Huid Nagel
  Haar Huid Nagel
  behoud van glanzend haar (biotine, selenium en zink), helpt de huid te verstevigen (vitamine C), goed voor de nagels (zink en selenium)
  Haar Huid Nagel

  Om er mooi en verzorgd uit te blijven zien, is het belangrijk om je lichaam ook van binnenuit goed te verzorgen. New Care Haar Huid Nagel is een prima aanvulling op het dagelijkse verzorgingsprogramma van je lichaam. 


  Inhoud 60 capsules
 16. Hormoon balans
  Hormoon balans
  draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit (vitamine B6)
  Hormoon balans

  New Care Hormoon balans draagt dankzij de aanwezigheid van vitamine B6 bij aan de regulering van de hormonale activiteit. De formule bestaat uit een ochtend tablet (wit) en een avond tablet (groen). Naast vitamine B6 is een combinatie van plantextracten, vitaminen en mineralen toegevoegd. 


  Inhoud 30 ochtend tabletten en 30 avond tabletten
 17. Immuun
  Immuun
  met echinacea, vitamine C en vlierbes
  Immuun

  Iedereen heeft zo zijn of haar eigen manier om het immuunsysteem te ondersteunen. Eén van de meest populaire hulpmiddelen is Echinacea. Anderen kiezen liever voor vitamine C of Cat’s Claw. Maar omdat deze immuun ondersteuners elkaar goed aanvullen, kunnen ze prima in combinatie worden gebruikt. New Care Immuun bevat dan ook een combinatie van deze drie ingrediënten ter ondersteuning van de afweer van het lichaam. 


  Inhoud 30/60 capsules
 18. Inuline
  Inuline
  voorziet in je dagelijkse portie voedingsvezels
  Inuline

  Inuline komt in onze voeding onder andere voor in banaan, cichorei, artisjok, pastinaak, paardenbloem, zoete aardappel, ui, prei en knoflook. New Care Inuline is afkomstig van het extract van cichorei en levert minimaal 90% inuline.


  Inhoud 250 gram
 19. Keelzuig
  Keelzuig
  zuigtablet met vlierbes, vitamine C en zink
  Keelzuig

  Belangrijke inhoudsstoffen in deze formule zijn vitamine C en zink die het immuunsysteem en de lichaamseigen afweer ondersteunen. Vlierbes is een bekend middel voor het immuunsysteem. Het helpt om vrijer te ademen door de neus en houdt de keel schoon. 


  Inhoud 24 zuigtabletten
 20. Kinder omega
  Kinder omega
  visolie capsules voor kinderen, met lemonsmaak
  Kinder omega

  New Care Kinder omega bevat zogenaamde omega-3 vetzuren. In de voeding kunnen tekorten aan deze onmisbare, goede vetten voorkomen. Speciaal voor kinderen is de visolie gedoseerd in kleine capsules, zodat slikken geen problemen geeft. De aangename lemonsmaak is toegevoegd om de vissmaak goed te maskeren. 


  Inhoud 90 capsules
 21. L-Glutamine

  Met New Care L-Glutamine is het door de doseervorm in poedervorm gemakkelijk om een voldoende hoeveelheid te doseren. New Care L-Glutamine bevat uitsluitend de natuurlijke, vrije vorm van het aminozuur, is vrij van toevoegingen en ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.


  Inhoud 250 gram
 22. L-Lysine Cats Claw
  L-Lysine Cats Claw
  een essentieel aminozuur
  L-Lysine Cats Claw

  L-lysine is een essentieel aminozuur dat in voldoende mate vanuit de voeding moet worden ingenomen. Met name dierlijke eiwitten in vlees, gevogelte, zuivel en eieren zijn rijk aan L-lysine. Een veganistisch of vegetarisch eetpatroon kan leiden tot een lagere inname van L-lysine. Een aanvulling met een voedingssupplement kan bij een lage inname van L-lysine uit voeding wenselijk zijn. 


  Inhoud 60/120 tabletten
 23. Maegh
  Maegh
  met citroenmelisse voor een gezonde spijsvertering
  Maegh

  Maegh van New Care is een formule op basis van venkel en citroenmelisse. 


  Inhoud 20 capsules
 24. Ogentroost
  Ogentroost
  met vitamine A en zink ter ondersteuning van de conditie van de ogen
  Ogentroost

  Er wordt tegenwoordig meer gevraagd van onze ogen. Dat betekent, dat ze soms ondersteuning kunnen gebruiken. Dat kan met New Care Ogentroost. Dit is een uitgebreide verzorgingsformule op basis van vitaminen, mineralen en luteïne.  


  Inhoud 60 capsules
 25. Overgang
  Overgang
  met zilverkaars en monnikspeper bij opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens
  Overgang

  Tijdens de overgangsjaren kan het verstandig zijn om iets extra’s te doen voor je lichaam. Er is van alles aan het veranderen en veel lichaamsprocessen zijn op zoek naar een nieuw evenwicht. Overgang van New Care  is een uitgebreide formule op basis van zilverkaars, monnikspeper, passiebloem en resveratrol die hierbij kan helpen. 


  Inhoud 60 capsules
 26. Propolis plus
  Propolis plus
  ondersteunt de afweer van het lichaam (vitamine C en cats claw)
  Propolis plus

  New Care Propolis plus is een uitgebreid complex van voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong. Naast propolis zijn onder andere cats claw, vitamine C en vlierbes toegevoegd.


  Inhoud 60 capsules
 27. Prostaat & Urinewegen
  Prostaat & Urinewegen
  voor de ouder wordende man
  Prostaat & Urinewegen

  New Care Prostaat & Urinewegen is speciaal samengesteld voor het behoud van een gezonde prostaatfunctie (groene thee, brandnetel, zaagpalm, pompoenzaad, lijnzaad) en gezonde urinewegen (pompoenzaad).


  Inhoud 60 capsules
 28. Prostaet
  Prostaet
  verzorgingsformule op basis van dwergpalm en pygeum
  Prostaet

  Doordat het lichaam verandert, kan de prostaat vanaf het 40ste levensjaar in omvang toenemen. Veel mannen realiseren zich dit niet. Hoewel het wel een belangrijk aandachtspunt is. 


  Inhoud 60 capsules
 29. Q10 50mg & kokosolie
  Q10 50mg & kokosolie
  aangevuld met goede vetten uit kokosolie
  Q10 50mg & kokosolie

  New Care Q10 50mg & kokosolie is een Q10 formule aangevuld met goede vetten uit kokosolie.


  Inhoud 60/150 capsules
 30. Rijst proteïne
  Rijst proteïne
  dagelijkse portie eiwitten, plantaardige formule
  Rijst proteïne

  Het lichaam bestaat voor ongeveer 15 procent uit eiwitten. Eiwitten worden aangevoerd via de dagelijkse voeding. Tijdens de spijsvertering worden eiwitten afgebroken tot afzonderlijke aminozuren. Uit deze losse puzzelstukjes stelt het lichaam zelf weer menselijk eiwit samen. Het aantal aminozuren en de volgorde van rangschikking bepalen de uiteindelijke vorm en functie van het eiwit. De dagelijkse voeding kan heel eenvoudig worden aangevuld met eiwitten uit New Care Rijst proteïne.


  Inhoud 400/1.000 gram
 31. Rust
  Rust
  ondersteunt in stress-situaties (foliumzuur en vitamine B5)
  Rust

  In stress-situaties is het belangrijk om je geest helder te houden, zodat de knelpunten in het leven op geordende wijze kunnen worden aangepakt. Rhodiola is een bijzonder wortelextract uit Siberië dat daarbij kan helpen.


  Inhoud 60 tabletten
 32. Scutellaria complex
  Scutellaria complex
  draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem (vitamine A, C, D en zink)
  Scutellaria complex

  We worden iedere dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals pollen, stof en zon. Ook zijn we in de loop der jaren anders gaan eten. Ons immuunsysteem kan zo nu en dan wel wat ondersteuning gebruiken.


  Inhoud 45/90 tabletten
 33. Slaap
  Slaap
  bevordert een natuurlijke, gezonde slaap (valeriaan, hop, passiebloem)
  Slaap

  Slapen behoort net als eten en drinken tot de eerste levensbehoeften. Een goede nachtrust heeft een ontspannende invloed op lichaam en geest en bouwt de energie op voor de dag die komen gaat. Soms kan het gewenst zijn om de slaapfunctie te ondersteunen. In spannende tijden of tijdens drukke werkzaamheden, maar ook bij verdriet, innerlijke onrust en geestelijke inspanning. In uiteenlopende situaties kan New Care Slaap de helpende hand bieden.


  Inhoud 60 tabletten
 34. Stoelgang
  Stoelgang
  voor een betere darmpassage (vuilboombast en wegedoorn)
  Stoelgang

  New Care Stoelgang is een kruidenformule van natuurlijke oorsprong.


  Inhoud 60 capsules
 35. Vetzuren balans
  Vetzuren balans
  zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie
  Vetzuren balans

  New Care Vetzuren balans is een combinatie van zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie. 


  Inhoud 60 capsules
 36. Visolie
  Visolie
  omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart
  Visolie

  Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor je lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu. Dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart. Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven.


  Inhoud 60/120 capsules
 37. Zomerbruin
  Zomerbruin
  extra bescherming als je de zon in gaat (vitamine C, E, selenium en zink)
  Zomerbruin

  Natuurlijk ga je de zon niet in, voordat je je huid hebt ingesmeerd met een goede zonnebrandcrème. Maar ook in de schaduw of onder een parasol word je nog steeds blootgesteld aan UV-straling van de zon. Om je huid tijdens de zomer in goede conditie te houden, is het dus verstandig om extra maatregelen te nemen.


  Inhoud 45 capsules