Kwaliteit en zuiverheid

Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze voedingssupplementen voor topsporters voldoen aan de normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. De zuiverheid van deze supplementen wordt onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiermee bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit en zuiverheid. Zo kun jij je als topsporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: het leveren van topprestaties.

Het NZVT

Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties en producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijg je de grootst mogelijke zekerheid dat de voedingssupplementen die je gebruikt geen doping bevatten. Kijk voor meer informatie en alle goedgekeurde batches op www.nzvt.nl.

Doordat wij het NZVT logo op verpakkingen gebruiken, is direct aan de verpakking te zien welke voedingssupplementen de meeste zekerheid geven ten aanzien van zuiverheid.

Voor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen als je (top)sporter bent klik hier om ons boekje zuiver presteren en het beste uit jezelf halen te downloaden of bel of mail ons en we sturen het toe.

T: 085 222 00 18
E: info@new-care.nl

De volgende voedingssupplementen van New Care kun je als topsporter met een gerust gevoel gebruiken: