New Care Supplements

Krachtige voedingssupplementen voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is

We halen allemaal graag het beste uit iedere situatie. We willen optimaal presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal blijven. Wij hebben voedingssupplementen ontwikkeld die hierbij kunnen helpen.

De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding waardoor bijvoorbeeld sportprestaties kunnen worden ondersteund en het lichaam kan worden ondersteund in specifieke situaties, zoals bijvoorbeeld bij veroudering of in de periode rondom de zwangerschap. Voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is, bieden wij een krachtige aanvulling.


Natuurlijke ingrediënten

Voor onze voedingssupplementen hebben wij gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Dat helpt voor een krachtige aanvulling.


Hollands glorie

Onze voedingssupplementen worden speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het voedings- en leefpatroon. Alles dat je al uit je voeding haalt, hoef je niet extra in te nemen. Met de producten van New Care krijg je een perfect passend voedingssupplement.


Een hogere dosering

In Nederland wordt voor voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen uitgegaan van Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden (ADH) ofwel Referentie-Inname (RI). Er kunnen situaties zijn, zoals een drukke periode, intensief sporten of een zwangerschap, waarin je meer voedingsstoffen gebruikt. Dan kan de ADH-waarde tekortschieten.

Om ook in deze situaties goed te kunnen blijven presteren, gaan wij in onze producten uit van optimale doseer hoeveelheden (ODH’s). Dit zijn hogere doseringen die ervoor zorgen dat je ook als je druk bent optimaal kunt blijven presteren.


Verpakt in een doosje

Daarvoor hebben wij heel bewust gekozen. Op een doosje is namelijk voldoende ruimte om jou goed te informeren. In een doosje zijn de tabletten of capsules bovendien verpakt in doordrukstrips: hygiënisch, makkelijk mee te nemen en goed beschermd.


Branchevereniging NPN

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NPN. NPN is de branchevereniging voor producenten, grondstofleveranciers, groothandelaren, importeurs en distributeurs van voedingssupplementen. Het is een actieve vereniging die zich ervoor inzet dat de consument kan beschikken over een verantwoord aanbod van veilige, werkzame voedingssupplementen, voorzien van goede informatie.

Doordat wij lid zijn van NPN zijn wij altijd op de hoogte, voldoen wij aan de laatste kwaliteitseisen en kunnen wij kennis en ervaring uitwisselen met andere aangesloten bedrijven.


De Nederlandse wet schrijft voor dat elk bedrijf werkzaam in de voedingssector moet beschikken over een HACCP-systeem. De wet schrijft niet voor dat dit systeem gecertificeerd moet zijn. New Care Supplements beschikte altijd al over een goed functionerend HACCP-systeem.

Echter, wij vinden het borgen van de kwaliteit en voedselveiligheid zo belangrijk, dat wij een stap verder zijn gegaan. Daarom beschikken wij ook over een ISO 22000-systeem. ISO 22000 is een kwaliteitsmanagementsysteem waarbij de gehele organisatie is betrokken en dat niet beperkt blijft tot de kwaliteitsafdeling. Dit betekent dat de directie en álle medewerkers zich bewust zijn van hun rol in het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid.