Vitaal ouder worden

Wanneer je ouder wordt, verandert je lichaam. Ook ten aanzien van voeding vinden de nodige veranderingen plaats. Als je een dagje ouder wordt, is een evenwichtig en uitgebalanceerd voedingspatroon essentieel. Dat is voor iedereen belangrijk en voor senioren geldt dat natuurlijk ook. Voeding speelt immers een niet te verwaarlozen rol om op oudere leeftijd gezond en vitaal te blijven en je lichaam in goede conditie te hoduen. Uitgangspunt van New Care Supplements is dan ook niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. 

Om te helpen om in het proces van veroudering gezond en vitaal te blijven en je conditie te behouden, hebben wij voedingssupplementen ontwikkeld die hierin een aanvullende rol kunnen spelen. Voedingssupplementen die specifiek zijn afgestemd op de veranderende behoeften die in deze fase kunnen ontstaan. 

Afbeelding

Bekijk hier voor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen tijdens het ouder worden ons boekje “Gezond en vitaal blijven en een goede conditie behouden" of bel of mail ons en we sturen het toe.

T:   085 222 00 18
E:   info@new-care.nl

De volgende voedingssupplementen van New Care kunnen een aanvullende rol spelen bij het ouder worden.

12 producten
 1. B6 B12 Foliumzuur
  in zuigtablet voor een goede opname
  B6 B12 Foliumzuur

  New Care heeft vitamine B6, B12 en foliumzuur samen in een zuigtablet ondergebracht. Dat is niet voor niets. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Om de maag te ontzien is B12 verpakt in een zuigtablet. Samen met foliumzuur en vitamine B6, omdat dit drietal elkaars invloed in het lichaam ondersteunt.


  Inhoud 60 zuigtabletten
 2. Calcium plus
  uitgebreide botformule met calcium, magnesium en vitamine D
  Calcium plus

  Bot is levend weefsel. Het wordt dan ook constant opgebouwd en afgebroken. Eén keer in de twee jaar is een skelet zelfs compleet vernieuwd. Tot het 30ste levensjaar blijven botten op maximale sterkte. Daarna kan het verstandig zijn om de botten te gaan verzorgen. Dat kan met Calcium plus, de uitgebreide botformule van New Care.


  Inhoud 60 tabletten
 3. Cholesterol balans
  op basis van rode gistrijst
  Cholesterol balans

  New Care Cholesterol balans is een formule op basis van rode gistrijst. Een dagelijkse inname van 10mg monacoline K uit rode gistrijst (2 capsules) draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. 


  Inhoud 60/120 capsules
 4. D3 10mcg plantaardig
  geschikt voor vegetariërs en veganisten
  D3 10mcg plantaardig

  New Care D3 10mcg is een 100% plantaardige vitamine D formule. Het bevat vitamine D uit plantaardige bron (algen) in de goed opneembare vorm als D3 (cholecalciferol). New Care D3 10mcg biedt hiermee een geschikt alternatief voor veganisten die extra vitamine D willen gebruiken. 


  Inhoud 10ml
 5. D3 75mcg
  in kokosolie voor een goede opname, hooggedoseerde formule
  D3 75mcg

  Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.


  Inhoud 100 capsules
 6. Ginkgo
  goed voor de bloedsomloop
  Ginkgo

  New Care Ginkgo is een combinatie van een hoog geconcentreerd ginkgo extract en taurine. 


  Inhoud 60 capsules
 7. Haar Huid Nagel
  behoud van glanzend haar (biotine, selenium en zink), helpt de huid te verstevigen (vitamine C), goed voor de nagels (zink en selenium)
  Haar Huid Nagel

  Om er mooi en verzorgd uit te blijven zien, is het belangrijk om je lichaam ook van binnenuit goed te verzorgen. New Care Haar Huid Nagel is een prima aanvulling op het dagelijkse verzorgingsprogramma van je lichaam. 


  Inhoud 60 capsules
 8. Magnesium
  goed voor de spieren en ondersteunt het energieniveau
  Magnesium

  Magnesium bestaat in meerdere vormen. Iedere vorm van magnesium heeft zo zijn eigen invloed in het lichaam. Het is dus belangrijk dat je voor de juiste vorm kiest, afhankelijk van je gezondheidswens.


  Inhoud 60/120 capsules
 9. Multi 50+
  dagelijkse aanvulling, vitaal ouder worden
  Multi 50+

  Vitaal ouder worden? Het is nooit te vroeg om daar alvast iets extra’s voor te doen. Wie vanaf 50 jaar begint met een uitgebreide verzorging van het lichaam, kan daar later alleen maar plezier van hebben. New Care Multi 50+ is een veelzijdige multi die beschermt bij veroudering en de vitaliteit ondersteunt. Door de bijzondere combinatie van de tablet én zuigtablet ondersteunt dit voedingssupplement de gezondheid op een slimme manier.


  Inhoud 60 tabletten en 60 zuigtabletten
 10. Ogentroost
  met vitamine A en zink ter ondersteuning van de conditie van de ogen
  Ogentroost

  Er wordt tegenwoordig meer gevraagd van onze ogen. Dat betekent, dat ze soms ondersteuning kunnen gebruiken. Dat kan met New Care Ogentroost. Dit is een uitgebreide verzorgingsformule op basis van vitaminen, mineralen en luteïne.  


  Inhoud 60 capsules
 11. Oor spray
  verzacht en verzorgt
  Oor spray

  New Care Oor spray is een formule van natuurlijke oorsprong op basis van plantago.


  Inhoud 15ml
 12. Visolie
  omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart
  Visolie

  Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor je lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu. Dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart. Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven.


  Inhoud 60/120 capsules