Vitaal ouder worden

Wanneer je ouder wordt, verandert je lichaam. Ook ten aanzien van voeding vinden de nodige veranderingen plaats. Als je een dagje ouder wordt, is een evenwichtig en uitgebalanceerd voedingspatroon essentieel. Dat is voor iedereen belangrijk en voor senioren geldt dat natuurlijk ook. Voeding speelt immers een niet te verwaarlozen rol om op oudere leeftijd gezond en vitaal te blijven en je lichaam in goede conditie te hoduen. Uitgangspunt van New Care Supplements is dan ook niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. 

Om te helpen om in het proces van veroudering gezond en vitaal te blijven en je conditie te behouden, hebben wij voedingssupplementen ontwikkeld die hierin een aanvullende rol kunnen spelen. Voedingssupplementen die specifiek zijn afgestemd op de veranderende behoeften die in deze fase kunnen ontstaan. 

Afbeelding

Bekijk hiervoor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen tijdens het ouder worden ons boekje “Gezond en vitaal blijven en een goede conditie behouden" of bel of mail ons en we sturen het toe.

T:   085 222 00 18
E:   info@new-care.nl

De volgende voedingssupplementen van New Care kunnen een aanvullende rol spelen bij het ouder worden.

13 producten
 1. B6 B12 Foliumzuur
  in zuigtablet voor een goede opname
  B6 B12 Foliumzuur

  New Care heeft vitamine B6, B12 en foliumzuur samen in een zuigtablet ondergebracht. Dat is niet voor niets. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Om de maag te ontzien is B12 verpakt in een zuigtablet. Samen met foliumzuur en vitamine B6, omdat dit drietal elkaars invloed in het lichaam ondersteunt.


  Inhoud 60 zuigtabletten
 2. Calcium plus
  uitgebreide botformule met calcium, magnesium en vitamine D
  Calcium plus

  Bot is levend weefsel. Het wordt dan ook constant opgebouwd en afgebroken. Eén keer in de twee jaar is een skelet zelfs compleet vernieuwd. Tot het 30ste levensjaar blijven botten op maximale sterkte. Daarna kan het verstandig zijn om de botten te gaan verzorgen. Dat kan met Calcium plus, de uitgebreide botformule van New Care.


  Inhoud 60 tabletten
 3. Cholesterol balans
  op basis van rode gistrijst
  Cholesterol balans

  New Care Cholesterol balans is een formule op basis van rode gistrijst. Een dagelijkse inname van 10mg monacoline K uit rode gistrijst (2 capsules) draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. 


  Inhoud 60/120 capsules
 4. D3 10mcg plantaardig
  geschikt voor vegetariërs en veganisten
  D3 10mcg plantaardig

  New Care D3 10mcg is een 100% plantaardige vitamine D formule. Het bevat vitamine D uit plantaardige bron in de goed opneembare vorm als D3 (cholecalciferol). New Care D3 10mcg biedt hiermee een geschikt alternatief voor veganisten die extra vitamine D willen gebruiken. 


  Inhoud 25ml
 5. D3 25mcg
  in kokosolie voor een goede opname
  D3 25mcg

  Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.


  Inhoud 100 capsules
 6. D3 75mcg
  in kokosolie voor een goede opname, hooggedoseerde formule
  D3 75mcg

  Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.


  Inhoud 100 capsules
 7. Ginkgo
  goed voor de bloedsomloop
  Ginkgo

  New Care Ginkgo is een combinatie van een hoog geconcentreerd ginkgo extract en taurine. 


  Inhoud 60 capsules
 8. Haar Huid Nagel
  behoud van glanzend haar (biotine, selenium en zink), helpt de huid te verstevigen (vitamine C), goed voor de nagels (zink en selenium)
  Haar Huid Nagel

  Om er mooi en verzorgd uit te blijven zien, is het belangrijk om je lichaam ook van binnenuit goed te verzorgen. New Care Haar Huid Nagel is een prima aanvulling op het dagelijkse verzorgingsprogramma van je lichaam. 


  Inhoud 60 capsules
 9. Magnesium
  goed voor de spieren en het zenuwstelsel
  Magnesium

  Magnesium activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Het geeft als het ware een zetje in de rug in periodes waarin je dat even kunt gebruiken. Magnesium draagt immers bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid. Maar New Care Magnesium doet meer. Dit mineraal is namelijk ook goed voor de spieren en het zenuwstelsel. En het is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. New Care Magnesium biedt dus een uitgebreid pakket voor het behoud van de gezondheid. 


  Inhoud 60/120 capsules
 10. Ogentroost
  met vitamine A en zink ter ondersteuning van de conditie van de ogen
  Ogentroost

  Er wordt tegenwoordig meer gevraagd van onze ogen. Dat betekent, dat ze soms ondersteuning kunnen gebruiken. Dat kan met New Care Ogentroost. Dit is een uitgebreide verzorgingsformule op basis van vitaminen, mineralen en luteïne.  


  Inhoud 60 capsules
 11. Oor spray
  verzacht en verzorgt
  Oor spray

  New Care Oor spray is een formule van natuurlijke oorsprong op basis van plantago.


  Inhoud 15ml
 12. Proteïne poeder
  dagelijkse portie eiwitten, plantaardige formule uit rijst
  Proteïne poeder

  Het lichaam bestaat voor ongeveer 15 procent uit eiwitten. Eiwitten worden aangevoerd via de dagelijkse voeding. Tijdens de spijsvertering worden eiwitten afgebroken tot afzonderlijke aminozuren. Uit deze losse puzzelstukjes stelt het lichaam zelf weer menselijk eiwit samen. Het aantal aminozuren en de volgorde van rangschikking bepalen de uiteindelijke vorm en functie van het eiwit. De dagelijkse voeding kan heel eenvoudig worden aangevuld met eiwitten uit New Care Proteïne poeder.


  Inhoud 400/1.000 gram
 13. Visolie
  omega-3 vetzuren, goed voor het hart
  Visolie

  Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor het lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu. Dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart. Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven. Daarnaast helpt DHA om het gezichtsvermogen normaal te houden en draagt dit gunstige vetzuur bij aan de instandhouding van de normale hersenfunctie. DHA is immers een belangrijke bouwsteen van de hersenen.


  Inhoud 60/120 capsules