Een sterk immuunsysteem vormt de basis voor je gezondheid. Als je immuunsysteem goed functioneert, krijgen vreemde indringers geen kans, ben je weerbaar en houd je je gezondheid intact. Lukt het je immuunsysteem niet om goed te reageren, dan is het omgekeerde waar en dat kan je gezondheid beïnvloeden. Zeker vandaag de dag is een goed werkend immuunsysteem essentieel. Vitamine D, C en Zink zijn hierin heel belangrijk.

 

Een goede basis

 

  • Vitamine D3

Vitamine D speelt een belangrijk rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer. Deze vitamine draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.

 

  • Vitamine C

Ook vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. Het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem doordat het natuurlijke immuunsysteem van lichaamscellen wordt geholpen.

 

  • Zink

Zink is betrokken bij talrijke reacties van het immuunsysteem en draagt hierdoor bij aan een normaal functionerend immuunsysteem. Het helpt het natuurlijke afweersysteem van lichaamscellen en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.