New Care Multi is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. Eenvoudig in gebruik, want er is maar één tablet per dag nodig. Net als al onze andere producten bevat New Care Multi zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Dat helpt voor een optimale en krachtige aanvulling. Goed opneembaar, van natuurlijke oorsprong én geschikt voor vegetariërs! 

Maar wat zijn nu precies de wijzigingen in New Care Multi?

  • Voor een optimale benutting en werking van de B-vitaminen is in deze nieuwe variant voor alle B-vitaminen gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in de voeding voorkomt.
  • Vitamine K is in deze nieuwe variant toegevoegd in de vorm van vitamine K2 als menaquinon-7. Dit is een heel goed opneembare, effectieve vorm van vitamine K die lang actief is in het lichaam.
  • Er is gebruik gemaakt van hulpstoffen uit natuurlijke bron, waarmee New Care Multi een heel zuivere manier is om te voorzien in de dagelijkse behoefte voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

New Care Multi wordt speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het Nederlandse voedings- en leefpatroon. Helemaal afgestemd op jou dus.

Meer informatie? Kijk snel op www.new-care.nl/multi.