Het kan wel eens spannend worden aankomende periode. En daar komt ook nog eens bij dat het bijna september is. Voor veel mensen het startschot om iets extra’s voor hun weerstand te doen en vandaag de dag helemaal. Want we weten inmiddels wel hoe belangrijk het is dat ons immuunsysteem goed blijft functioneren. Laat je niet verrassen en neem op tijd extra maatregelen voor jezelf met deze New Care toppers:

1. New Care Multi: een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. De ideale dagelijkse aanvulling en eenvoudig in gebruik.

2. New Care C1000 TR / Zuurvrije C1000: een belangrijk antioxidant, ondersteunt het immuunsysteem en is van belang voor het zenuwstelsel.

3. New Care D3 25mcg / 75mcg: vitamine D is betrokken bij veel vitale lichaamsfuncties en speelt een grote rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer.

4. New Care Zink: staat te boek als ‘supermineraal’. Zo is het belangrijk voor het haar, de huid en de nagels én voor het behoud van sterke botten.

5. New Care Immuun: 5 immuun-ondersteuners in één capsule.

6. New Care Keelzuig: zuigtablet met vlierbes, vitamine C en zink, verzacht en houdt de keel schoon.

7. New Care Luchtwegen siroop: bij alle soorten hoest, vanaf de leeftijd van 1 jaar te gebruiken.

8. New Care Mond & Keel spray: verzachting zonder slikken, werkzame stoffen direct op de goed plaats, op basis van echinacea (immuunsysteem) en plantago (EHBO kruid).