Op vakantie heb je vaak een ander (slaap)ritme en zijn je eetgewoonten anders dan thuis. Ook schieten de 250 gram groente en twee stuks fruit er vaker bij in. Wij zijn er ook voor jou als je op vakantie gaat!

 

New Care Zomerbruin

Op vakantie zoeken we massaal de zon op en zijn de hele dag op het terras, aan zee of bij het zwembad te vinden. Hierdoor krijgt je huid veel te verduren. Het is belangrijk om je huid aan de buitenkant te verzorgen met een zonnebrandcrème. Maar vergeet je daarbij je binnenkant niet? Door ook een beschermende capsule te gebruiken, krijgt je huid zowel van buitenaf als van binnenuit de extra bescherming die nodig is als je urenlang in de zon aan het genieten bent.

New Care Zomerbruin capsules bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong die niet alleen extra bescherming geven aan je huid, maar ook extra voeding. Een bijkomstigheid is dat de carotenoïden zorgen voor een mooie, snellere en meer egale bruining. Ook bij meer zonuren dan normaal houden wij je huid in optimale conditie voor dat onbezonnen zomer gevoel.

 

New Care Bifido Lacto capsule

En neem je ook goede darmbacteriën mee op reis? Daar worden je darmen blij van. Met New Care Bifido Lacto capsules is dit heel eenvoudig. Deze capsule variant is heel geschikt als handig alternatief voor onze formule in sachetvorm. Als je op reis bent, in binnen- of buitenland, kan het namelijk wel eens lastig zijn om een sachet in water op te lossen.

 

New Care Magnesium sticks

New Care Magnesium in stickvorm is het handige alternatief voor magnesium capsules. De Magnesium sticks neem je heel makkelijk, zonder water in. En dat is handig als je op vakantie toch naar een verre bestemming gaat en geen (schoon) drinkwater bij de hand hebt.

 

New Care De Gastronoom

Wat is er nu leuker als je op vakantie bent dan genieten lekker eten. Maak van je maag en darmen geen thuisblijvers met New Care De Gastronoom: een biologische, direct werkende oplossing voor je maag en darmen.

 

New Care Arnica gel

Gestruikeld over een tentharing of een iets te fanatiek potje strandvolleybal gespeeld? Ook op vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. New Care Arnica is jouw vallen en stoten gel voor al die kleine ongelukjes. Te gebruiken voor het hele gezin en makkelijk mee te nemen.

 

New Care Vitamine C

Vitamine C is betrokken bij een groot aantal processen in het lichaam. Het ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Met vitamine C hou je je immuunsysteem ook op vakantie sterk!

 

New Care Vitamine D

Je lichaam maakt onder invloed van zonlicht via de huid zelf vitamine D aan. Tijdens de vakantie is het belangrijk om je goed in te smeren als je buiten in de zon bent. Door het gebruik van een zonnebrandcrème kan het zijn dat je lichaam zelf minder vitamine D aanmaakt. Een voedingssupplement met vitamine D is soms dus ook in de zomer belangrijk om je immuunsysteem sterk te houden.

 

New Care Zink

Het mineraal zink, dat onderdeel is van een groot aantal enzymen in ons lichaam, komt in kleine mate in onze dagelijkse voeding voor. Het is een antioxidant dat je immuunsysteem ondersteunt en is daarnaast belangrijk voor je huid, haar en nagels.