Mineralen
 1. Calcium plus
  Calcium plus
  uitgebreide botformule met calcium, magnesium en vitamine D
  Calcium plus

  Bot is levend weefsel. Het wordt dan ook constant opgebouwd en afgebroken. Eén keer in de twee jaar is een skelet zelfs compleet vernieuwd. Tot het 30ste levensjaar blijven botten op maximale sterkte. Daarna kan het verstandig zijn om de botten te gaan verzorgen. Dat kan met Calcium plus, de uitgebreide botformule van New Care.


  Inhoud 60 tabletten
 2. Chroom complex
  Chroom complex
  helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden
  Chroom complex

  Chroom is een essentieel mineraal dat bijdraagt aan de normale vertering van koolhydraten, eiwitten en vetten. Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden. New Care Chroom complex bevat een organische verbinding van chroom, als picolinaat.


  Inhoud 60 tabletten
 3. Gewricht
  Gewricht
  goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten (mangaan)
  Gewricht

  New Care Gewricht is een combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Glucosamine wordt gewonnen uit het pantser van schaal- en schelpdieren. Glucosamine en chondroïtine komen van nature in ons lichaam voor. MSM is een organisch gebonden zwavel dat voorkomt in alle levende organismen. 


  Inhoud 60/120 tabletten
 4. Magnesium
  Magnesium
  goed voor de spieren en ondersteunt het energieniveau
  Magnesium

  Magnesium bestaat in meerdere vormen. Iedere vorm van magnesium heeft zo zijn eigen invloed in het lichaam. Het is dus belangrijk dat je voor de juiste vorm kiest, afhankelijk van je gezondheidswens.


  Inhoud 60/120 capsules
 5. Magnesium olie
  Magnesium olie
  ontspannend voor gevoelige, vermoeide, stijve, stramme spieren
  Magnesium olie

  New Care Magnesium olie is een geconcentreerde, vloeibare vorm van magnesium chloride, opgelost in water. Het heeft een olieachtige structuur en wordt direct via de huid opgenomen. 


  Inhoud 100ml
 6. Magnesium sticks
  Magnesium sticks
  ondersteunt het energieniveau bij vermoeidheid, goed voor de spieren en het zenuwstelsel
  Magnesium sticks

  New Care Magnesium sticks zijn makkelijk mee te nemen en kunnen direct in de mond zonder water worden ingenomen. Heel handig tijdens het sporten of als je onderweg bent bijvoorbeeld. 1 stick levert een goede dosering van 225mg elementair magnesium. 


  Inhoud 30 sticks
 7. Zink
  Zink
  belangrijk voor de huid en het immuunsysteem
  Zink

  Zink is een mineraal dat bijna overal in het lichaam kan worden aangetroffen. Het staat niet voor niets te boek als ‘supermineraal’. Zo is zink belangrijk voor het immuunsysteem, voor haar, huid en nagels en voor het behoud van sterke botten. Zink is ook betrokken bij het vitamine A metabolisme en komt relatief veel voor in onze ogen. Hiermee is zink belangrijk voor het gezichtsvermogen. Daarnaast is het goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Zink is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid en voortplanting. Tevens heeft het invloed als antioxidant. Met Zink van New Care kan de gezondheid over een brede linie worden ondersteund.


  Inhoud 90 tabletten