Natuurlijk opgroeien
van baby tot jongvolwassene

Vanaf de geboorte gaat een kindje door verschillende ontwikkelingsfasen heen. Iedere fase wordt gekenmerkt door specifieke vaardigheden en lichamelijke veranderingen. Als ouder wil je ongeacht de ontwikkelingsfase altijd het beste voor je kind. Alles draait daarbij om het behoud van een goede gezondheid.Ter aanvulling op de voeding kan je kind tijdens het opgroeien soms ondersteuning gebruiken om goed om te gaan met de veranderingen die in de verschillende groeifasen plaatsvinden.

Zoals jij omgaat met je kind, zo gaan wij om met onze producten. Voor je kind kies je bij voorkeur een product met natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Een product dus dat je met een gerust gevoel aan je kind kunt geven. New Care Supplements helpt jou daar graag bij.

Afbeelding

Een natuurlijk antwoord voor ieder kind

De producten van New Care zijn met zorg ontwikkeld. Hiermee proberen we voor elk kind op iedere vraag een zo natuurlijk mogelijk antwoord te geven als het gaat om het behoud van gezondheid.

New Care geeft jou en je kind advies over het behoud van gezondheid tijdens het opgroeien.

We helpen je graag!

Bekijk hier ons filmpje over kinderen.

Natuurlijk opgroeien

Bekijk hier voor meer informatie over het gebruik van voedingssupplementen voor kinderen ons boekje “natuurlijk opgroeien, van baby tot jongvolwassene" of bel of mail ons en we sturen het toe.

T: 085 222 00 18
E: info@new-care.nl

De volgende voedingssupplementen van New Care kan uw kind met een gerust gevoel gebruiken:

8 producten
 1. Algenolie
  vegetarische omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart
  Algenolie

  Vette vis is rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen die deze vetzuren bevatten. Algen zijn dus eigenlijk de leverancier van omega-3 voor vette vissen. Algenolie kan zelf ook dienen als bron van omega-3 vetzuren. 


  Inhoud 60 capsules
 2. Arnica gel
  eerste hulp, voor de huid
  Arnica gel

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Juist op de momenten dat je er niet bij nadenkt, overkomt het je. Voor kleine ongelukken in en om het huis is er New Care Arnica gel.


  Inhoud 100ml E
 3. C1000 T.R.
  ondersteunt het immuunsysteem
  C1000 T.R.

  Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding. Als aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 60/120 tabletten
 4. D3 druppels oliebasis
  voor het behoud van sterke botten en tanden
  D3 druppels oliebasis

  Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.


  Inhoud 25ml
 5. D3 druppels waterbasis
  voor het behoud van sterke botten en tanden
  D3 druppels waterbasis

  Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.


  Inhoud 25ml
 6. Magnesium
  goed voor de spieren en ondersteunt het energieniveau
  Magnesium

  Magnesium bestaat in meerdere vormen. Iedere vorm van magnesium heeft zo zijn eigen invloed in het lichaam. Het is dus belangrijk dat je voor de juiste vorm kiest, afhankelijk van je gezondheidswens.


  Inhoud 60/120 capsules
 7. Multi kinderen
  dagelijkse aanvulling, afgestemd op de lichamelijke en geestelijke behoefte van kinderen
  Multi kinderen

  Een kindermulti is geen verwennerij, maar levert een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Daarom brengt New Care Multi kinderen niet in de vorm van een vrolijk figuurtje, maar zijn de vitaminen en mineralen verpakt in een ‘nuchtere’ kauwtablet. Bovendien is de smaakmaker in deze kindermulti de 100% natuurlijke en gezonde zoetstof stevia.


  Inhoud 60 / 120 kauwtabletten
 8. Zuurvrije C1000
  ondersteunt het immuunsysteem, vriendelijk voor maag en darmen
  Zuurvrije C1000

  Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte is de mens dus aangewezen op de voeding. Ter aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.


  Inhoud 30/60 tabletten