Curcuma plus

met MSM, granaatappel, witte wilg, rhodiola, alpha-liponzuur, rozemarijn en zwarte peper
Inhoud  45/90 tabletten

Curcuma longa (geelwortel) dankt zijn naam aan het in de wortel aanwezige curcumine, een geel pigment dat bestaat uit meerdere substanties samen aangeduid als curcuminoiden. Curcuminoiden hebben invloed als antioxidant. Curcuma kan goed worden ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem, de lever, het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat en het spijsverteringsstelsel. 

New Care Curcuma plus is aangevuld met MSM en alpha-liponzuur, alsmede de extracten van granaatappel, witte wilg, rhodiola, rozemarijn en zwarte peper. 

Gebruiksadvies voor volwassenen
Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 tablet. In sommige gevallen kan het wenselijk zijn de dosering langzaam op te bouwen. Onderhoudsdosering: 1 a 2 x per dag 1 tablet. 
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Tabletten met water innemen.

Ieder mens is anders. Voor ieder mens geldt ook dat d eoptimale dosering anders kan zijn. Dit heeft onder meer te maken met persoonlijke factoren, zoals voeding en leefstijl. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (45 tabletten) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering langer of juist korter te gebruiken. 

Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik Curcuma plus niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Raadpleeg bij gebruik in combinatie met geneesmiddelen een deskundige.
Bij galwegstoornissen. 
Voor kinderen. 

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. 

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 3 tabletten)
MSM 1.500 mg
Granaatappel extract 801 mg
Witte Wilg extract 750 mg
Alpha-liponzuur 600 mg
Rhodiola extract 600 mg
Curcumine 201 mg
Rozemarijn extract 100 mg
Zwarte peper extract 12 mg

Curcuma plus bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.