Carlijn Blekkink

Geboortedatum: 25-06-1995
Sport: Trampolinespingster
Vereniging: Flik-Flak Den Bosch
Belangrijkste resultaat: Brons synchroon op de World Games 2017

Ik ben Carlijn Blekkink, 22 jaar, trampolinespringster bij Flik-Flak Den Bosch en lid van de Oranje selectie. Ik ben via de gym bij turnen uitgekomen wat ik tot mijn 12e op topsportniveau heb beoefend, toen raakte ik helaas zodanig geblesseerd dat ik deze droom moest afsluiten. Ik vond gelukkig een nieuwe uitlaatklep in het trampolinespringen waar ik snel aansluiting vond met de Nederlandse top. In mijn junioren tijd ben ik o.a. Nederlands kampioen sychroon & individueel geworden en heb deelgenomen aan twee Jeugd EK’s en drie Jeugd WK’s. Tijdens het Jeugd WK in 2013 werd ik met mijn synchroonpartner 4e synchroon en werd ik 7e in de individuele finale, dit laatste was een historische prestatie voor Nederland!

Tijdens het NK 2016 werd ik individueel 2de bij de senioren. Afgelopen juni behaalde ik samen met mijn synchroonpartner Tara Fokké internationaal succes, we wonnen namelijk de bronzen medaille op de World Games in Polen! Dit succes smaakt natuurlijk naar meer, ik wil individueel een vaste waarde van het Nederlands Team worden met als droomdoel deelname aan de Olympische Spelen. Naast in actie komen in wedstrijdverband ben ik ook af en toe te bewonderen tijdens turngala's of shows. Zo was ik afgelopen jaar samen met drie andere trampolinespringers onderdeel van The Best Of Armin Only in de Amsterdam ArenA, een hele gave ervaring natuurlijk! Meer lezen over mijn belevenissen? Check dan mijn website www.carlijnblekkink.nl.

Naast de goede producten helpt New Care mij ook met mijn voeding doormiddel van de expertise van hun diëtist. Ik ben erg blij dat New Care mij ondersteunt om tijdens mijn topsport carrière het uiterste uit mezelf te kunnen halen!

Afbeelding