Advieslijn

NIEUW: Plan online jouw afspraak bij onze advieslijn

Je kunt vanaf nu ook online een afspraak inplannen bij onze advieslijn. Jouw online afspraak plan je heel eenvoudig via deze knop Plan jouw afspraak. Je kunt kiezen uit een telefonisch gesprek of een online teams meeting. Kies een beschikbaar tijdstip en vul jouw gegevens in. Vervolgens krijg je via je mail een bevestiging van de afspraak met de link om deel te nemen aan het gesprek. In het geval van een telefonisch gesprek zullen wij je op het gewenste tijdstip bellen.

Plan jouw afspraak

 

Je kunt de advieslijn natuurlijk ook altijd zonder afspraak bereiken als je dat makkelijker vindt. De advieslijn is op de volgende dagen en tijden te bereiken:

Woensdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag van 08.30 tot 17.00 uur

 

Paula Ooms, even voorstellen

Vanuit mijn sportachtergrond (opleiding, docent en topsporter) heb ik uitgebreide kennis vergaard over de algemene gezondheid van zowel sporters als niet-sporters. Door de opleiding Orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer heb ik deze kennis verder kunnen uitbreiden. Met dit als achtergrond kan ik goede ondersteuning bieden als het gaat om gezondheid in het algemeen, het behoud van een goede vitaliteit en fit en gezond ouder worden. Dit pas ik toe als orthomoleculair therapeut en adviseur bij New Care Supplements b.v.

Opleidingen
• Pedagogische/Sportacademie
• HBO medische basiskennis
• Orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer bij Natura Foundation
• Sport & Psycho-Neuro-Immunologie bij Natura Foundation.

Bel of mail me gerust voor een persoonlijk advies.

T: 085 222 0018
E: advieslijn@new-care.nl