Advieslijn

Wij hechten grote waarde aan goede voorlichting over de relatie tussen voeding, het behoud van gezondheid en onze producten. Wij doen er alles aan om onze gebruikers en de beroepsbeoefenaars die met onze producten werken van een goed advies te voorzien.

Om je op een persoonlijke manier van dienst te zijn, kan gebruik worden gemaakt van onze advieslijn. Hier kun je terecht met alle vragen over onze producten. Je wordt te woord gestaan door Paula Ooms, orthomoleculair therapeut en adviseur bij New Care Supplements. De advieslijn is op de volgende dagen en tijden te bereiken:

Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Woensdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag van 08.30 tot 17.00 uur

 

Paula Ooms, even voorstellen

Vanuit mijn sportachtergrond (opleiding, docent en topsporter) heb ik uitgebreide kennis vergaard over de algemene gezondheid van zowel sporters als niet-sporters. Door de opleiding Orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer heb ik deze kennis verder kunnen uitbreiden. Met dit als achtergrond kan ik goede ondersteuning bieden als het gaat om gezondheid in het algemeen, het behoud van een goede vitaliteit en fit en gezond ouder worden. Dit pas ik toe als orthomoleculair therapeut en adviseur bij New Care Supplements b.v.

Opleidingen
• Pedagogische/Sportacademie
• HBO medische basiskennis
• Orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer bij Natura Foundation
• Sport & Psycho-Neuro-Immunologie bij Natura Foundation.

Bel of mail me gerust voor een persoonlijk advies.

T: 085 222 0018
E: advieslijn@new-care.nl