Wij hechten grote waarde aan goede voorlichting over de relatie tussen voeding, het behoud van gezondheid en onze producten. Wij doen er alles aan om onze gebruikers en de beroepsbeoefenaars die met onze producten werken van een goed advies te voorzien.

Om u op een persoonlijke manier van dienst te zijn, kan worden gebruik gemaakt van onze advieslijn. Iedere woensdag en donderdag kunt u tussen 8.30 en 17.00 uur bellen met onze advieslijn. Hier kunt u terecht met alle vragen over onze producten. U wordt te woord gestaan door Paula Ooms, orthomoleculair therapeut en adviseur bij New CareSupplements. 

Paula Ooms, even voorstellen

Vanuit mijn sportachtergrond (opleiding, docent en topsporter) heb ik uitgebreide kennis vergaard over de algemene gezondheid van zowel sporters als niet-sporters. Door de opleiding Orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer heb ik deze kennis verder kunnen uitbreiden. Met dit als achtergrond kan ik goede ondersteuning bieden als het gaat om gezondheid in het algemeen, het behoud van een goede vitaliteit en fit en gezond ouder worden. Dit pas ik dagelijks toe in mijn eigen praktijk als orthomoleculair therapeut en adviseur bij New Care Supplements. 

Opleidingen: 

  • Pedagogische / Sportacademie
  • HBO medische basiskennis
  • Orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer bij Natura Foundation
  • Sport & Psycho-Neuro-Immunologie bij Natura Foundation 

Bel of mail me gerust voor een persoonlijk advies. 

T:   085 222 00 18

E:   advieslijn@new-care.nl