15 januari 2024

Winterblues?

Winterblues, Blue Monday gevoelens of last van een winterdip? Dan is het tijd voor onze zuivere, krachtige supplementen!

 

Het is niet zo gek dat je deze gevoelens ervaart. Het is immers weer de tijd van het jaar van de korte, grauwe en donkere dagen. Daar komt bij dat de goede voornemens misschien al wel weer in de prullenbak zijn beland vanwege gebrek aan tijd, zin of motivatie. De vrije dagen zijn achter de rug en de volgende lijken nog ver weg.

En het toppunt … Blue Monday; een dag die ieder jaar opnieuw terugkeert op de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Het is eigenlijk niets meer dan een slimme marketingtruc, want de wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt. Wat wel een feit is, is dat steeds meer mensen ups en downs ervaren of sombere gevoelens hebben. Stress-situaties, vermoeidheid en opgejaagde gevoelens zijn vandaag de dag ook voor veel mensen herkenbaar.

Ook in deze situaties zijn wij er natuurlijk voor jou met onze krachtige supplementen: