2 november 2022

New Care Cholesterol balans: hét ideale alternatief voor rode gist

Een veilig, natuurlijk en superieur alternatief

Misschien heb je al gemerkt dat veel producten met rode gist rijst niet meer verkrijgbaar zijn. De reden hiervoor is een nieuwe wetgeving waarin voor voedingssupplementen een maximum van 3mg monacoline K is vastgesteld. Monacoline K is de stof in rode gist die helpt voor het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. Producten met rode gist rijst, die 3 mg of meer monacoline K bevatten, zijn met deze wetgeving dus niet langer toegestaan.

New Care Cholesterol balans is volledig vrij van monacoline K en is daarom toegestaan als jouw ideale alternatief. Het is een eigentijdse formule op basis van guggul; een extract met als actieve stoffen de guggulosterones.

New Care Cholesterol balans

• Alternatief voor rode gist
• Speciaal ontwikkeld voor mensen die actief aan hun cholesterol willen werken
• Goed voor de cholesterolspiegel en draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed (guggul)
• 2 capsules per dag

Policosanol Het toegevoegde policosanol is gestandaardiseerd op 60% octacosanol. Policosanol is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit suikerriet. Policosanol bevat zelf geen suikers meer en kan dus door diabetici worden gebruikt.

Vetoplosbare vitaminen Aan New Care Cholesterol balans is ook rode palmolie toegevoegd. Rode palmolie bevat onder andere carotenoïden. Carotenoïden zijn de voorlopers van vitamine A en worden in het lichaam naar behoefte omgezet in deze vetoplosbare vitamine. Rode palmolie bevat daarnaast de vetoplosbare vitamine E in de vorm van tocopherolen en tocotriënolen. Er zijn in totaal vier vetoplosbare vitaminen, namelijk vitamine A, E, D en K. New Care Cholesterol balans bevat de laatste twee in de vorm van vitamine D3 en vitamine K2.

Met New Care Cholesterol balans heb je altijd een passende oplossing!

Bestel hem hier!