15 maart 2022

New Care Slaap balans – Vernieuwde formule

Onze vernieuwde formule om lekker te slapen

Als je slaap goed is, word je uitgerust wakker en heb je energie voor een nieuwe dag. Er kunnen situaties zijn waarin je slaapfunctie ondersteuning kan gebruiken. In spannende tijden of tijdens drukke werkzaamheden bijvoorbeeld, maar ook bij verdriet, innerlijke onrust en geestelijke inspanning. In uiteenlopende situaties kan New Care Slaap balans met valeriaan, goudpapaver en passiebloem je op natuurlijke wijze helpen om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. New Care Slaap balans is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Griffonia simplicifolia bevat 5-http. 5-HTP is de bouwsteen van serotonine dat weer kan worden omgezet in het hormoon melatonine. Valeriaan heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie en helpt om lekker te slapen. Als goede bijkomstigheid houdt het je geest helder en is gunstig voor een goede geestelijke balans. Goudpapaver ontspant en is rustgevend. Het helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en ondersteunt het behoud van een natuurlijke, gezonde nachtrust. Passiebloem is een natuurlijk rustgevend kruid dat helpt om lekker te slapen. Het werkt ontspannend en zorgt dat je evenwichtig bent in stress-situaties. Dit heeft een gunstige invloed op je nachtrust.

New Care Slaap balans is aangevuld met vitamine B1, B3, B6, foliumzuur, vitamine B12 en magnesium.

Klik hier voor mee informatie over dit product