29 september 2021

NIEUW New Care Venen complex

Een goede doorbloeding is van cruciaal belang voor ons lichaam en zeker voor ons hart. Een goede doorbloeding is onder andere afhankelijk van de kwaliteit en elasticiteit van onze bloedvaten. Daarom is het belangrijk om in een vroeg stadium, dus preventief, goed voor je bloedvaten te zorgen. Mediterrane voeding, zoals vis, noten, knoflook, olijfolie en groenten en fruit, levert speelt hierin een belangrijk rol, omdat deze voeding rijk is aan flavonoïden en goede vetzuren. Naast voeding zijn er meerdere stoffen uit de natuur die ondersteunend kunnen werken om aderen in topconditie te houden.

Paardenkastanje stimuleert de elasticiteit van de vaatwanden, versterkt de vaatwanden van venen en verhoogt de weerstand van de haarvaten. Bovendien stimuleert paardenkastanje de veneuze circulatie, vermindert de doorlaatbaarheid van het haarvatnetwerk en remt oedeemvorming.

Muizendoorn werkt samentrekkend en versterkend op de vaatwanden. Daarnaast verbetert deze plant de doorbloeding in de aderen, met name in de benen. De plant is in combinatie met vitamine C en bioflavonoïden goed onderzocht voor gebruik bij spataderen.

Gotu Kola extract verbeterde in diverse onderzoeken de bloedsomloop in de benen en verminderde oedeem. Ook heeft Gotu Kola een positieve invloed op de aanmaak van collageen en  de vorming van epitheel.

OPC’s zijn bioflavonoïden uit druivenpitten. Zij behoren tot de meest krachtige natuurlijke antioxidanten. OPC’s beschermen collageen- en elastinerijke bindweefselstructuren zoals bloedvaten tegen vrije radicalen en houden (slag)aderen sterk en soepel.

Zorg dus goed voor je aderen met New Care Venen complex