16 juli 2021

New Care naar Tokyo!

Eindelijk is het zover. De Olympische Spelen van 2021 staan voor de deur! Helaas een jaartje later, maar nieuwe ronde, nieuwe kansen… Het grootste sportevenement ter wereld wordt gehouden in Japan, met als gast stad de hoofdstad Tokyo. Het event begint op 23 juli en duurt tot 11 augustus, waarbij sporters van 205 verschillende landen de strijd met elkaar aan zullen gaan.

En ook de ambassadeurs van New Care zijn weer goed vertegenwoordigd! Liefst 9 atleten uit ons ambassadeursteam maken zich op voor de Spelen. Mike Foppen (atletiek), Marije van Hunenstijn (atletiek), Nout Wardenburg (atletiek), Niki van Sprang (roeien), Juul Franssen (judo), Michael Korrel (judo), Laura Smulders (BMX), Merel Smulders (BMX) en Tim de Vries (handbiken) gaan strijden voor de medailles in Tokyo.

We zijn hier als New Care natuurlijk ontzettend trots op en wensen ze allemaal enorm veel succes!