30 maart 2021

Het voorjaar komt eraan – Tijd voor een frisse start met New Care Detox complex

Iedere dag ontstaan in ons lichaam afvalstoffen, onder andere als gevolg van de voeding die we eten, de dingen die we doen, de stress die we ervaren en de omgeving waarin we leven. Hiervoor bezit ons lichaam een natuurlijk afvalverwerkingssysteem waarmee het zichzelf actief schoonhoudt. Dit proces verloopt voornamelijk via de lever, maar ook de nieren, de spijsvertering en de huid spelen hierin een belangrijke rol.

Veel toxische stoffen zitten opgeslagen in ons eigen lichaamsvet. Na de winter gaan veel mensen op dieet om hun overtollige kilo’s kwijt te raken. Tijdens de afbraak van vetweefsel komen deze opgeslagen toxische stoffen vrij in de bloedsomloop. Uiteindelijk moet onze lever de toxische stoffen onschadelijk maken voordat ze door het lichaam kunnen worden uitgescheiden.

New Care Detox complex is een 15-daagse kuur die de inwendige reiniging van het lichaam kan ondersteunen. De zeven specifiek geselecteerde plantextracten ondersteunen de reinigende werking van het hele lichaam, namelijk van de lever (mariadistel, artisjok en paardenbloem), de nieren (berkenblad, guldenroede en paardenbloem), de darmen (artisjok en sarsaparilla), het bloed en de huid (brandnetel en sarsaparilla). Door de toevoeging van sarsaparilla ondersteunt New Care Detox complex bovendien ons algehele energiesysteem. Dit geeft het lichaam een extra boost om in voor- en najaar een frisse, energieke start te maken.