26 maart 2021

New Care B6 B12 Foliumzuur en New Care B complex in nieuwe formules

New Care Supplements heeft New Care B6 B12 Foliumzuur en New Care B complex aangepast aan de nieuwe wetenschap! Twee producten die de uitdagingen van een snel veranderende wereld helemaal aankunnen. Absolute uitblinkers in zuivere en slimme toepassingen in gezondheid dus!

New Care B6 B12 Foliumzuur

In deze nieuwe formule is naast actief B6 (p-5-p) en actief B12 (methylcobalamine en adenosylcobalamine nu ook de biologisch actieve vorm van foliumzuur toegevoegd (Quatrefolic®). De nieuwe formule bevat zoveel mogelijk hulpstoffen van natuurlijke bron en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

New Care B complex

Voor vitamine B2, B3 en B5 is in de nieuwe formule gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt om te voorkomen dat het lichaam ‘lui’ wordt. Vitamine B6, B12 en foliumzuur zijn verwerkt in de biologisch actieve vorm. Ook deze formule bevat zoveel mogelijk hulpstoffen van natuurlijke bron en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Kijk hier voor meer informatie over de producten!