19 november 2020

Een mooie huid, glanzend haar en sterke nagels

De voedingsstatus in ons lichaam is vaak goed waar te nemen aan de gezondheid van onze huid, haren en nagels. Niet voor niets wordt de gezondheid van dieren vaak afgemeten aan de conditie van hun vacht. Ons uiterlijk geeft dus op deze manier een kijkje in wat zich in ons binnenste afspeelt. Om er mooi en verzorgd uit te blijven zien, is het belangrijk om je lichaam ook van binnenuit goed te verzorgen. New Care Haar Huid Nagel is een prima aanvulling op het dagelijkse verzorgingsprogramma van je lichaam.

Deze formule bevat de antioxidanten vitamine E en C in combinatie met selenium, zink, koper en mangaan die bijdragen aan het behoud van gezonde weefsels. Daarnaast bevat New Care Haar Huid Nagel vitamine A, vitamine B2, biotine, jodium en zink die belangrijk zijn voor de huid. Ze zijn goed voor de inwendige huidverzorging en voeden de huid van binnenuit. Koper helpt het bindweefsel van de huid soepel te houden. Vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen. 

Naast de huid kan met New Care Haar Huid Nagel ook het haar van binnenuit worden verzorgd. Hiervoor zijn aan deze formule biotine, selenium en zink toegevoegd. Dit drietal is goed voor het haar en draagt bij aan de normale haargroei. Daarnaast ondersteunen ze de conditie van het haar en houden het haar sterk en glanzend. Door de toevoeging van koper draagt deze formule ook nog eens bij aan de normale pigmentatie van het haar. Als laatste zijn selenium en zink toegevoegd, omdat ze beiden goed zijn voor de nagels. 

New Care Haar Huid Nagel biedt een uitgebreid ‘beautypakket’ dat helpt om het uiterlijk van binnenuit jong én mooi te houden.

Kijk hier voor meer informatie over dit product.